Λίγο το υψόμετρο, λίγο το ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί για την προπόνηση των αθλητών ημιαντοχής- αντοχής, και κάπως έτσι το Μαρόκο είναι ο ιδανικός προορισμός για προετοιμασία. Αθλητές από πολλές χώρες έχουν καταφθάσει στη χώρα της Βορείου Αφρικής και προπονούνται καθημερινά, με στόχο τους αγώνες του ανοικτού στίβου.

Στην πόλη Ιφράν του Μαρόκο έχουν καταφθάσει και προπονούνται από το Σάββατο 4/4 και Έλληνες πρωταθλητές. Ανάμεσα τους ο Ανδρέας Δημητράκης, ο Μάρκος Γκούρλιας, η Ελένη Θεοδωρακοπούλου- οι οποίοι προπονούνται με τον Μιχάλη Αναγνώστου- και μαζί τους είναι και ο Κώστας Γκελαούζος και ο Γιώργος Μενής- οι οποίοι προπονούνται με τον Παναγιώτη Χαραμή. Στην ίδια πόλη θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του και ο Κύπριος πρωταθλητής Αμήν Χαντίρι.


(Μάρκος Γκούρλιας, Ανδρέας Δημητράκης, Κώστας Γκελαούζος και Γιώργος Μενής στο στάδιο της πόλης Ιφράν του Μαρόκο)

«Οι συνθήκες είναι τέλειες. Τις πρώτες δυο μέρες έβρεχε ελαφρώς, αλλά από την αρχή της εβδομάδας ο καιρός έχει φτιάξει και η θερμοκρασία είναι στους 25 βαθμούς κάθε μέρα. Όλα είναι ιδανικά και πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητράκης στο Stivoz.


(Γιώργος Μενής, Κώστας Γκελαούζος, Ανδρέας Δημητράκης και Μάρκος Γκούρλιας στο στάδιο της πόλης Ιφράν του Μαρόκο)

Στο στάδιο που προετοιμάζονται οι Έλληνες πρωταθλητές, έχουν συγκεντρωθεί πολλοί αθλητές ημιαντοχής- αντοχής και η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για προπόνηση. Μεταξύ άλλων, έχουν ταξιδέψει αθλητές από την Εθνική ομάδα του Μπαχρέιν και από διάφορες χώρες της Αφρικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στάδιο και την πόλη του Ιφράν έχει επιλέξει για την προετοιμασία του και ο πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο στα 1500 μ., ο Τσέχος Jakub Holusa.

Δείτε ακόμη:

Ο Ανδρέας Δημητράκης ταξιδεύει και στοχεύει ψηλά- Από τη Φλόριντα στο Μαρόκο με στόχο το Ρίο το 2016 (Photos)

Δημήτρης Κελεπούρης

Προηγούμενο άρθρο«Γιατί σιχαίνομαι τον Gatlin» -Ένα σκληρό άρθρο, από κάποιον που υπήρξε αντίπαλός του
Επόμενο άρθροΟ Νορβηγός Svein Arne Hansen νέος πρόεδρος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας και μέλος της ο Δημάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ