Είναι από τα αγωνίσματα που- τουλάχιστον έτσι δείχνουν- οι αθλητές έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Κι όμως, έπειτα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξέσπασε… πόλεμος στη σφαιροβολία. Την αρχή έκανε ο Christian Cantwell, ο οποίος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι για δεύτερη διοργάνωση ο ίδιος Γερμανός κέρδισε τους Αμερικανούς.

«Έχω μηδέν εμπιστοσύνη στο σύστημα της Ανατολικής Γερμανίας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», έγραψε ο Cantwell στον Ryan Whiting, τον συμπατριώτη του που ήταν δεύτερος στη Μόσχα, μέσω Twitter. «Κοιτάξτε τα τελευταία τρία αποτελέσματά του πριν από τον τελικό. Είμαι πολύ καιρό στον αθλητισμό… το έχω ξαναδεί», σχολίασε ακόμη ο Cantwell και παρέπεμψε στην υπόθεση του Andrei Mikhnevich που ακυρώθηκε πέρυσι για το δείγμα του από την Αθήνα.

Ο Storl δεν το άφησε να περάσει έτσι. «Έλα στη Γερμανία να με περάσεις από έλεγχο. Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να ελεγχθείς και εσύ!», του απάντησε ο Γερμανός. «Προφανώς είσαι ο καλύτερος. Είσαι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής. Γιατί ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη μου; Άλλωστε, όλοι είναι καθαροί, σωστά;», αποκρίθηκε ο Cantwell και προς το παρόν το θέμα έχει μείνει εκεί.

Προηγούμενο άρθροΒolt: Ήθελαν… 10 μ. προβάδισμα για να μας κερδίσουν – Και μην ακούω για τον Lewis!
Επόμενο άρθροΗ IAAF έβλεπε… κόσμο στις κερκίδες του Λουζνίκι και χαίρεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ