Το σύστημα μπορεί να είναι- τουλάχιστον σύμφωνα με τις… προγραμματικές δηλώσεις του Κώστα Παναγόπουλου– νέο, αλλά τα πρόσωπα που θα το «τρέξουν» είναι γνωστά. Έτσι, οι ομοσπονδιακοί προπονητές δεν είχαν πολλά καινούρια πράγματα να ακούσουν από τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και τον Γιώργο Πομάσκι.

Ο αρχιπροπονητής και ο συντονιστής ομοσπονδιακών ξεκίνησαν από το ΟΑΚΑ τις επαφές τους με τους προπονητές που έχουν μπει κάτω από την «ομπρέλα» του ΣΕΓΑΣ για την επόμενη περίοδο. Στην πρωινή συνάντηση, καθώς υπήρχε και απογευματινή για τους υπόλοιπους ομοσπονδιακούς, κυριάρχησε το θέμα του Δημήτρη Κυττέα και κάποια στιγμή μάλιστα ανέβηκαν οι τόνοι.

Ο τεχνικός που καθοδηγεί τον Κώστα Φιλιππίδη για μία ακόμη φορά ανέλυσε τα επιχειρήματά του για το γιατί πιστεύει ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στους ομοσπονδιακούς προπονητές. Μάλιστα, κάποια στιγμή στο δωμάτιο όπου γινόταν η συγκέντρωση μπήκε και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, ζητώντας και εκείνος με τη σειρά του επιτακτικά την πρόσληψη του προπονητή του από το ΣΕΓΑΣ.

Όσο για το θέμα της επίσκεψης και τα ζητήματα που αφορούσαν τους υπόλοιπους, Ευαγγελόπουλος και Πομάσκι επανέλαβαν στους προπονητές πως θα πρέπει να λειτουργούν όλοι με ομαδικό πνεύμα, βάζοντας κοινούς στόχους με την ομοσπονδία. Βέβαια και οι τεχνικοί από την πλευρά τους επισήμαναν ζητήματα που τους προβληματίζουν, που τίποτα βέβαια δεν ήταν… πρωτάκουστο για τα αφτιά των δύο επιτελικών, μια και είναι θέματα που έχουν τεθεί ξανά επί τάπητος. Οι προπονητές πάντως εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν χρόνο στο νέο σύστημα μέχρι να αποδειχθεί πως είναι πραγματικά νέο και ότι κάτι αλλάζει.

Προηγούμενο άρθροΑυλαία στα Run Greece –Ο Παπαχρήστος ξανάγινε αθλητής και οι δρομείς του προπονητές!
Επόμενο άρθροAttodash Hellas – ενα νέο αθλητικό club υψηλών προδιαγραφών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ