Το Αttodash Hellas ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στο στάδιο του Πανιωνίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και απευθύνεται σε άτομα τα οποία θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση, όπως αθλητές στίβου, ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, αλλά και άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να φτάσουν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο.

Η φιλοσοφία του Αttodash Hellas είναι μέσω της σωστής και προγραμματισμένης εκγύμνασης που υπάγεται σε επιστημονικά πλαίσια η ανάπτυξη του ατόμου σε κινητικό υπόβαθρο αποβλέποντας παράλληλα και την ψυχική του ευεξία.

Το Attodash Hellas ιδρύθηκε το 2013 από τους Μπόνια – Οικονομίδη που εκτός από συνεργάτες / προπονητές στο σύλλογο του Πανιωνίου είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Μετά το κλείσιμο της επιτυχημένης περασμένης αγωνιστικής σεζόν το Attodash Hellas ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο την προετοιμασία του, εντάσσοντας μάλιστα στον κλασσικό αθλητισμό πρωταθλητές όπως οι: Γιάννης Σταματελόπουλος, Πλάτωνας Γκαβέλας , Γιάννης Σαββίδης – πλαισιώνοντας τους ήδη υπάρχοντες Γιάννη Αποστόλου και Άρη Γκαβέλα που έκαναν την επανεμφάνιση τους μετά από 2 χρόνια αποχής, και τους άλλους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους αθλητές διαφόρων κατηγοριών.
Το γκρουπ των Μπόνια – Οικονομίδη βρίσκεται στην αναζήτηση συλλόγων και χορηγών που θα στηρίξουν το δύσκολο αυτό έργο


(στη φώτο οι Μπόνια- Γκαβέλας Πλ. – Κατσικάδη- Σταματελόπουλος- Σαββίδης- Οικονομίδης)

Σταματελόπουλος : Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με προπονητές όπως ο Γιώργος Οικονομίδης και η Δήμητρα Μπόνια που με το συνδυασμό από την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο του στίβου, την τεχνογνωσία, τη γνώση τους αλλά και τη συνεργασία που έχουν με προπονητές από το εξωτερικό όπως ο ιδρυτής του « Attodash Club » Hans Coetzee που έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές και στοχεύουμε φέτος στη βελτίωση της απόδοσης αλλά και την επίτευξη των στόχων μας που είναι – όπως και για όλους τους αθλητές – η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα.


(Τυριτζή-Οικονομίδης)

Μπόνια – Οικονομίδης : Ξεκινάμε φέτος μετά τα περσινά μας επιτυχημένα προπονητικά βήματα στο χώρο του στίβου και όχι μόνο με τις φετινές μετακινήσεις ταλαντούχων και καταξιωμένων αθλητών όπως του Γιάννη Σταματελόπουλου πρωταθλητή στα 400μ του Πλάτωνα Γκαβέλα, Μεσογειονίκη στα 400μ με εμπόδια, αλλά και του Γιάννη Αποστόλου, πρωταθλητή των 100μ, και των υπολοίπων αθλητών μας, όπως και την επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή των αλμάτων Κώστα Καπετανάκη και της ταλαντούχας αθλήτριας του τριπλούν Πέννυς Τυριτζή (Συμμετοχή στη Παγκόσμια Γυμνασιάδα) με στόχο πάντα τη βελτίωση των επιδόσεων των παιδιών μας και συγχρόνως την συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες των κατηγοριών τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες QNT και IRONMMAXX για τη στήριξη τους στο δύσκολο έργο μας.

– Η Δήμητρα Μπόνια είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ , ειδικός κινησιοθεραπείας και massage therapist με πολυετή εμπειρία στο χώρο της προπονητικής , ενώ ήταν πρωταθλήτρια του ύψους αλλά και με την σκυταλοδρομία 4χ400 του Πίνδαρου Θηβών.

– Ο Γιώργος Οικονομίδης είναι παλιός πρωταθλητής των 400 μέτρων με πολλές συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως σε δύο Ολυμπιάδες – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και διακρίσεις όπως Χρυσός Μεσογειονίκης και 6ος στην Ευρώπη με τη 4*400μ Ανδρών αλλά και Εφήβων (2ος Στην Ευρώπη ) έχοντας στη κατοχή του 2 Πανελλήνια Ρεκόρ με τις Εθνικές Ομάδες στα 4*400μ .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια τέτοια προσπάθεια να συνυπάρχουν δύο προπονητές και να λειτουργούν σαν ένας προπονητής σε ένα Προπονητικό Group είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα .

Προηγούμενο άρθροΣτα ίδια λημέρια, τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια προβλήματα- Αρχισαν οι συναντήσεις προπονητών
Επόμενο άρθρο«Μην ενοχλείτε, έχουμε δουλειά!»- Οι Έλληνες πρωταθλητές έχουν πέσει ξανά με τα μούτρα στην προπόνηση (photos)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ