Στις 30 Αυγουστου διεξάγεται στο Angers της Γαλλίας η διεθνής συνάντηση Decanation όπου θα λάβουν μέρος 7 ομάδες (μια εκ των οποίων, όπως και την προηγούμενη χρονιά, θα είναι η βαλκανικη – και ακόμη οι ΗΠΑ, Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία, Κίνα, Ιαπωνία) σε 10 αγωνίσματα:
100μ, 400μ, 800μ, 1500m, υψηλά εμπόδια, στηπλ, επικοντώ (άνδρες) / ύψος (γυναίκες), μήκος (γυναίκες) / τριπλούν (άνδρες), σφαιροβολία, δισκοβολία.
Με κριτήριο τα αποτελέσματα στο βαλκανικό Α/Γ, για τη βαλκανική ομάδα θα αγωνιστεί στα 800μ ο Ανδρέας Δημητράκης και στο επικοντώ ο Θοδωρης Χρυσανθόπουλος.
Αρκετά τα σπουδαία ονόματα που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, μεταξύ αυτών οι Lavillene, Kuchina, Rogers, Bartoletta, McCorory, Kolodko.
(-> συμμετοχές)

Την ίδια ημέρα στο Βερολίνο, στην Πύλη του Βρανδεμβούργου έχει διαμορφωθεί ο χώρος για να γίνει το τετραεθνές (Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία και ΗΠΑ) meeting αλμάτων (μήκος Α,Γ και επικοντώ Α) “Berlin fliegt”
(-> συμμετοχές)

Την επόμενη ημέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Βερολίνο θα διεξαχθεί το ιστορικό meeting ISTAF που ανήκει στη σειρά World Challenge. Εκεί θα αγωνιστεί και ο Κώστας Φιλιππίδης με τους Lisek και Wojciechowski μεταξύ των συμμετεχόντων. Wlodarczyk και Heidler θα αναμετρηθούν στη σφυροβολία
(-> συμμετοχές)

Ακόμα 2 αγώνες θα απομείνουν μετά για τη σειρά, στις 2/9 στο Zagreb και στις 7/9 στο Rieti.
Φυσικά στις 5/9 μεσολαβεί ο τελευταίος αγώνας του Diamond League, στις Βρυξέλλες.

Προηγούμενο άρθροΣτεφανίδη και Κυριακοπούλου στα 4,67μ και την 3η θέση στη Ζυρίχη
Επόμενο άρθροΜέτριες επιδόσεις στο Decanation

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ