Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να στείλει ομάδα στους Μεσογειακούς κλειστού στίβου U23 είναι μια θετική κίνηση. Πρόκειται για μια κατηγορία αθλητών που βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Είναι αμέσως μετά τους εφήβους (νεάνιδες) και πριν αυτή των ανδρών (γυναικών).

Ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε αγώνες της αμέσως επόμενης κατηγορίας, οι αθλητές αυτοί βρίσκονται σε μειονεκτική θέση για ευνόητους λόγους.

Οπότε περισσότεροι αγώνες στη συγκεκριμένη κατηγορία (U23) δίνουν την ευκαιρία σ’ αυτούς τους αθλητές να μεταβούν επιτυχώς στην επόμενη.

Βοηθώντας έτσι -και ψυχολογικά-, ώστε να παραμείνουν ενεργοί για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Αλλωστε, έτσι χτίζεται το μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμο και ανανεωμένο το Στάδιο Φιλοθέης
Επόμενο άρθροΤο 6ο φεστιβάλ Κρητικού στίβου στις 20/1/2019 στον Αγ.Νικόλαο
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ