Θύμιζε συνθήκη με την οποία δύο χώρες έδωσαν τα χέρια για να λήξουν οι σειρήνες του πολέμου. Ο Βασίλης Σεβαστής και ο Στέργιος Τσιφτσόγλου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, με τον Κώστα Παναγόπουλο να παίζει το… ρόλο του ΟΗΕ. Και κάπως έτσι έκλεισε και αυτή η εκκρεμότητα για τον πρώην πρόεδρο και νυν γ.γ. του ΣΕΓΑΣ.

Ο Τσιφτσόγλου υπήρξε ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Σεβαστή για πολλά χρόνια. Ο μόνος που δεν μετακινούνταν από τη θέση του- τότε υπεύθυνος Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης- ενώ έφτασε κάποια στιγμή και στην καρέκλα του αρχιπροπονητή. Οι δύο άνδρες τα «έσπασα» τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, με τον Τσιφτσόγλου να μπαίνει στα διοικητικά και να επιχειρεί να κάνει αντιπολίτευση, χωρίς επιτυχία όμως αφού η ΑΝΚΙΣ δεν συμμετείχε τελικά στις εκλογές.

Εκεί ήταν που κορυφώθηκε η κόντρα τους. Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Σεβαστής από το βήμα της γενικής συνέλευσης για τον Τσιφτσόγλου περιείχαν… βαριές κουβέντες, όπως άλλωστε και οι ανακοινώσεις της ΑΝΚΙΣ κατά του τότε προέδρου.

Πριν όμως η ιστορία φτάσει στα δικαστήρια- το τελευταίο που θα χρειαζόταν ο ΣΕΓΑΣ θα ήταν μία ακόμη τέτοια ιστορία- χάρη και στη διπλωματία του Παναγόπουλου οι τόνοι έπεσαν. Εννοείται πως ακολούθησαν και οι δηλώσεις συγκεκαλυμμένης μεταμέλειας και από τις δύο πλευρές.

«Δηλώνω ότι όσα ανέφερα στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΓΑΣ στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 για τον Αστέριο Τσιφτσόγλου και στενό συγγενικό του πρόσωπο, ήσαν αναληθή και οφείλονταν σε εσφαλμένη πληροφόρηση και δεν είχα πρόθεση να μειώσω την τιμή και την υπόληψη του Αστέριου Τσιφτσόγλου με τον οποίο άλλωστε είχα άριστη συνεργασία για πολλά χρόνια», είπε ο Βασίλης Σεβαστής.

«Αποδέχομαι τη δήλωση του Βασίλη Σεβαστή, με τον οποίο είχα πολύ καλή συνεργασία για πολλά χρόνια και από την πλευρά μου δηλώνω ότι η κριτική που ασκήθηκε από την ΑΝΚΙΣ της οποίας είμαι μέλος της Γραμματείας, αναφερόταν στην λειτουργία της Διοίκησης και τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ. και δεν είχαν σκοπό να θίξουν τον ίδιο προσωπικά και την ανιδιοτελή προσφορά του στον ΣΕΓΑΣ», είπε από την άλλη ο Στέργιος Τσιφτσόγλου. Και το σίριαλ- ή τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κύκλος του- ολοκληρώθηκε.

Προηγούμενο άρθροΗ… κυβέρνηση του 2013 -Ποιοι κέρδισαν τις ψηφοφορίες του ΣΕΓΑΣ για τους κορυφαίους της χρονιάς
Επόμενο άρθροΠαναγόπουλος: «Θα είμαστε συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε, δεν θα υπάρξει νέα περικοπή»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ