Μετά από τη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων και την ευτυχή ευτυχή κατάληξη, οι αθλητές στρέφουν ξανά το βλέμμα τους προς το εξωτερικό.

Την αρχή θα κάνουν ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Αντώνης Μάστορας, ενώ ακολουθούν ο Λυκούργος Τσάκωνας και ο Κώστας Δουβαλίδης. Αντίθετα, ακύρωσε τον επόμενο αγώνα του ο Λούης Τσάτουμας.

Οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν στο δρόμο κυριολεκτικά. Ο μεν Φιλιππίδης, μετά από το εντυπωσιακό 5,80 μ. που πέρασε την Κυριακή στο Ηράκλειο το οποίο αποτελεί και την καλύτερη φετινή του επίδοση, θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στο Λαντάου την Πέμπτη. Επί δημοσίας οδού γίνεται και ο αγώνας ύψους στον οποίο θα πάρει μέρος ο Μάστορας στο Μπακού, επίσης την Πέμπτη. Ο Μάστορας, που δεν ήταν στην ομάδα στο Ηράκλειο, θέλει να βελτιώσει το 2,24 μ. που έχει περάσει ως τώρα στη σεζόν.

Δύο αγώνες έχει προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες ο Λυκούργος Τσάκωνας, αφού ο σπρίντερ που έκανε «νταμπλ» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων, θα τρέξει τόσο στο Νανσί της Γαλλίας, την 1η Ιουλίου, όσο και στο Diamond League της Λοζάνης 8 ημέρες αργότερα.

Στο Νανσί θα έχει μαζί του έναν ακόμη αθλητή που ξεχώρισε στο Ηράκλειο, τον Κώστα Δουβαλίδη, που θέλει να τρέξει στα 110 μ. εμπόδια ταχύτερα από το 13.47 που έχει πετύχει.

Αντίθετα με τους παραπάνω, ο Τσάτουμας ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Diamond League του Παρισιού. Η σεζόν δεν εξελίσσεται με τον επιθυμητό τρόπο για τον πρωταθλητή του μήκους που αντιμετωπίζει προβλήματα, παρόλα αυτά ήταν συνεπής απέναντι στην εθνική ομάδα και κέρδισε το αγώνισμά του στο Ηράκλειο.

Ρούλα Βλασσοπούλου

Προηγούμενο άρθροΣτο Ηράκλειο, με μια άλλη ματιά -Ημέρα 2η (photos)
Επόμενο άρθροΟι Παγκύπριοι το Σ/Κ στη Λεμεσό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ