Ολοκληρώθηκε και με τον όμιλο της Κρήτης η Β΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος (δείτε τα σχετικά αποτελέσματα) και το κυρίαρχο στοιχείο είναι ο προβληματισμός για τη Γ΄φάση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.
Για εκεί σε αρκετά αγωνίσματα είναι πολλές οι …κενές θέσεις λόγω μη επίτευξης των δυσκολων για την περίσταση ορίων που είχαν τεθεί, σε καποια αγωνίσματα μάλιστα δεν συμπληρώνεται όπως φαίνεται η απαιτούμενη 6αδα για να πραγματοποιηθεί το αγώνισμα όπως ορίζει η προκήρυξη.
Τα αποτελέσματα ακόμη να ανακοινωθούν επίσημα, πολλοί αθλητές περιμένουν να δουν αν προκρίνονται κι ενώ λιγότερο απο μια εβδομάδα απομένει, ενω άλλοι δεν ξέρουν αν θα γίνει καν το αγώνισμά τους εκει!!!
Αξιοσημείωτο το ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ωρολόγιο πρόγραμμα της Γ΄φάσης…

Κι όπως πανε τα πράγματα, ο σχολικός αθλητισμός και ιδίως ο στίβος (μετα την ματαίωση των σχολικών Γυμνασίων, αλλα και την πλήρη ματαίωση των αγώνων την προηγούμενη χρονιά) θα δεχθεί ενα ακόμη πλήγμα, περα απο τα προβλήματα που συναντάει με την έλλειψη οργάνωσης στο επίπεδο αυτό.
Και φυσικά για τους υποψήφιους νικητές τίθεται και το θέμα των μορίων πριμοδότησης, καθώς δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν σε κάποιες περιπτώσεις (σε αντίθεση μάλιστα με κάποια άλλα αθλήματα)

Δείτε και το σχετικό blog: http://www.stivoz.com/forum/entry.php?70

Προηγούμενο άρθροΣτο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο, μια εβδομάδα πριν το διασυλλογικό – ή … αντίστροφα ανάλογα με τις εκλογές
Επόμενο άρθροΤο ταξίδι ξεκίνησε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ