Πρόβλημα προκύπτει με τη στατική επάρκεια του στεγάστρου του κεντρικού ΟΑΚΑ -και του Ποδηλατοδρομίου- και έτσι αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στους χώρους αυτούς.

Η ανακοίνωση από ΟΑΚΑ:

“Στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας. 

Με βάση τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο. 

Θα ακολουθήσει τάχιστα και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης. 

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.”

Να σημειωθει και παλι οτι ο στιβος εχει χρονια να μπει στο ΟΑΚΑ με τον ελαστικο ταπητα τόσο στο κεντρικό όσο όμως και στα βοηθητικά να είναι σε κακή κατάσταση…

Προηγούμενο άρθροFlash Newz 2023 Σεπτέμβριος
Επόμενο άρθροΣπάρταθλο: Ρεκόρ ο Ζησιμόπουλος – Άτοπη σύγκριση για Κούρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ