Την Κυριακή 28/2 στα Μέγαρα θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα 35χλμ βάδην, για πρώτη φορά σε αυτή την απόσταση, που αντικαθιστά σταδιακά τα 50χλμ βάδην.

Στο ranking κι ενόψει της νέας περιόδου, τα 35χλμ θα αποτελούν το βασικό αγώνισμα στο σχετικό group από 10/8/2021 (ενώ τότε θα προστεθούν και τα 5χλμ και για τους άνδρες ως similar event στα 20χλμ)

Η διοργάνωση στα Μέγαρα έχει εγκριθεί από την παγκόσμια Ομοσπονδία για ισχύ επιδόσεων στα World Rankings (σε 35χλμ και 20χλμ, 10χλμ) και παράλληλα θα γίνει και ημερίδα αγωνισμάτων βάδην – που θα ισχύουν απο ΣΕΓΑΣ (από 1/1/2021 έχει ορίσει σχετικά) επιτεύξεις για τις επικείμενες διεθνείς διοργανώσεις των κατηγοριών.

Για το πρωτάθλημα των 35χλμ ξεχωρίζουν στις συμμετοχές (δηλώθηκαν 8 σε άνδρες και 4 στις γυναίκες) στους άνδρες ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και ο Κώστας Ντεντόπουλος και στις γυναίκες η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (που έχει το όριο για τα 20χλμ) και η Χριστίνα Παπαδοπούλου. Στην ημερίδα, μεταξύ άλλων είναι η Όλγα Φιάσκα στα 20χλμ., ο Αλέξανδρος Μορτζάκης στα 10χλμ. Κ20, η Αναστασία Αντωνοπούλου στα 5χλμ Κ18.

Θα τηρηθεί αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ ο ΣΕΓΑΣ, για όσους από τους συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες το επιθυμούν, έχει φροντίσει για την δωρεάν διενέργεια των rapid tests στο METROPOLITAN Hospital.

-> Πρόγραμμα/συμμετοχές/πληροφορίες

Το πρωτάθλημα είχε αναβληθεί από τις 24/1, ενώ για τις 11/4 έχει προγραμματιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ & Κ23.

Προηγούμενο άρθροΗ κυπριακή αποστολή για Torun2021
Επόμενο άρθρο«Δεν τα κάναμε όλα σωστά, όμως συνολικά το πρόσημο είναι θετικό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ