Στις 29 και 30 Ιουνίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων θα διεξαχθεί στη Λάρισα, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Τις προηγούμενες βέβαια ήταν το τελευταίο της σεζόν με το ενδιαφέρον μερικώς περιορισμένο, σε αντίθεση με φέτος που γίνεται έναν μήνα νωρίτερα.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / infos

Θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για τα όρια για το Ευρωπαϊκό Νέων (που γίνεται 11-14/7 στο Gaevle) που ισχύει μόνο για την κλειστή κατηγορία Νέων (γεν. 1997-1998-1999) ενώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίζονται και οι επόμενες 3 χρονιές, οι Ε/Ν και η τελευταία Π/Κ.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ουσιαστικά ξεκίνησε το 1989 (είχε γίνει μόνο για άνδρες το 1977 και ξανά τα έτη 1982-1984). Ορισμένες χρονιές (2009 έως 2012 και το 2015) έγινε παράλληλα με των Α/Γ – με τις σκυταλοδρομίες να γίνονται σε άλλη ημερομηνία.

Μεταξύ των αγωνιζομένων φέτος στο Στάδιο Αλκαζάρ θα είναι ο Οδυσσέας Μουζενίδης, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, ο Θάνος Καλάκος (είχε κάνει νταμπλ πέρυσι όπως και η Μπέκου), η Σπυριδούλα Καρύδη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Γιώργος Κονιαράκης (Κύπρος).
Θα απουσιάζουν οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής και Αντώνης Μέρλος.

Πέρυσι πρωταθλητής σύλλογος ήταν ο ΓΣ Κηφισιάς.

Προηγούμενο άρθροRace day. Μία πολύ ξεχωριστή μέρα.
Επόμενο άρθροEuropean Games

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ