4ο Αθλητικό Συμπόσιο Πετριδείου Ιδρύματος – KOA:
«Παραολυμπισμός –Παρααθλητισμός –
Ας μιλήσουμε γι΄αυτό»

Τo Πετρίδειον ϊδρυμα συνδιοργανώνει με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για 4η συνεχή χρονιά το αθλητικό συμπόσιο με τίτλο: «Παραολυμπισμός – Παρααθλητισμός – Ας μιλήσουμε γι΄αυτό». Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 στην Παλαιά Ηλεκτρική στην Πάφο στις 18:30. 

Το φετινό αθλητικό συμπόσιο είναι αφιερωμένο στον παραολυμπισμό και τον παρααθλητισμό. Ο γνωστός Ελλαδίτης δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου θα συντονίσει τη συζήτηση με την παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου, τον συμμετέχοντες σε Παραολυμπιακούς Αγώνες Αντώνη Τσαπατάκη και Αντρέα Ποταμίτη, καθώς και τον παρααθλητή-καλαθοσφαιριστή σε τροχοκάθισμα Πάμπο Χαραλάμπους. 

Πέραν της βράβευσης των επίσημων προσκεκλημένων θα υπάρξει βράβευση αθλητών-προτύπων τοπικών σωματείων της Πάφου οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον αθλητισμό και χρήζουν εύφημου μνείας. Συντονίστρια – παρουσιάστρια της εκδήλωσης η λειτουργός ΑΜΕΑ και ευάλωτων ομάδων πληθυσμού Αντιγόνη Τάμπα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Πετρίδειον Ίδρυμα ιδρύθηκε από τους ευεργέτες της πόλης της Πάφου, μακαριστούς Χριστόδουλο και Μαρία Πετρίδη με σκοπό την στήριξη της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης. 
Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Προηγούμενο άρθροΟι τελικοί του NCAA στις 5-8/6, με Σκαρβέλη και Duplantis
Επόμενο άρθροΔιεθνές meeting αλμάτων (Καλλιθέα) 5.6.2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ