Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του, πως στις 5/11 θα γίνει το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο γι’ αυτή την περίοδο και θα επικεντρωθεί στο πρόγραμμα επιστημονικής στήριξης

” Η ομοσπονδία στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων συνεχίζει και φέτος το θεσμό των διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinar). Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι εξέχοντες προπονητές και ειδικοί επιστήμονες.

Στο πρώτο σεμινάριο, το οποίο θα γίνει την Δευτέρα (5/11, 21.00-23.00) θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα επιστημονικής στήριξης του ΣΕΓΑΣ, τα συμπεράσματα από την εφαρμογή του την περίοδο 2017-18 και τα οφέλη του προγράμματος για τους αθλητές και τους προπονητές. Με βάση τον προγραμματισμό της Επιτροπής Επιμόρφωσης, μέχρι το τέλος της θερινής σεζόν θα γίνουν περίπου δέκα σεμινάρια.

Αναλυτικά

«Παρουσίαση του προγράμματος επιστημονικής στήριξης», Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος Επιτροπής Επιμόρφωσης).

«Σκοπός του ιατρικού ελέγχου των αθλητών/τριών του σχεδιασμού», Διονύσης Χίσσας (επικεφαλής υγειονομικής υπηρεσίας της ομοσπονδίας)

«Απολογισμός-προγραμματισμός του προγράμματος επιστημονικής στήριξης την περίοδο 2017-18», Γιάννης Κουτσιώρας (εθνικός προπονητής)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. “

-> http://segas.gr/index.php/el/news/6198-1st-webinar-2018-2019

Προηγούμενο άρθροΟι 10αδες των υποψηφίων για τους καλύτερους της χρονιάς στον κόσμο
Επόμενο άρθροΒραβεύσεις με Στεφανίδη, καλεντάρι, ψηφιακό μέλλον στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο στη Λωζάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ