
Λιγα ήταν τα αγωνίσματα στα οποία χρειάστηκαν να γινυν προκριματικά το πρωί της Β’ ημέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στα Τρίκαλα.
Στα 200μ η Μαργαρίτα Τσιουτσιυμάνου ήταν η πιο γρήγορη με 24.66 και ατομικό ρεκόρ ενώ κάτω από τα 25 δευτερόλεπτα έτρεξε και η Κατερίνα Σαρρή. Η νικήτρια των 100μ που θα προσπαθήσει γα το νταμπλ έτρεξε σε 24.82. Σε 25.32 τερμάτισε η νικήτρια των 400μ, Δέσποινα Μουρτά, ενώίδια επίδοση σημείωσε και η Κορ’ινα Πολίτη.
Στο αγώνισμα των Νέων, 2 αθλητές έτρεξαν κάτω από τα 22 δευτερολεπτα: ο Γιώργος Αγορίτσας σε 21.66 και ο Σωτήρης Διαμαντης σε 21.93.
Στα 800μ η νεάνιδα Αναστασία Μαρινάκου που είναι και το φαβορί για τη νίκη, πέτυχε την καλύτερη πρωινή επίδοση με 2.18.73. Στα 2.25.22 έκλεισε η 12αδα.
Το όριο των 7μ στο μήκος πέρασαν 5 αθλητές με καλύτερο τον Νίκο Ξενικάκη με 7,24μ. Στα 6,58μ έκλεισε η πρόκριση.
Από την άλλη, στο δίσκο μόνο ο Θοδωρης Νασιακος πέρασε τα 44μ και τα 37,30μ ήταν αρκετά για την πρόκριση. Στον τελικό θα αγωνιστεί και εκτός συναγωνισμού ο Κύπριος Ανδρέας Χρίστου.
-> Αποτελέσματα
-> Πρόγραμμα






