Ο Εμμανουήλ Καραλής, που είχε πετύχει παγκόσμια επίδοση παίδων στο επικοντώ κατα το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με 5,53μ., ανέβηκε ακόμα 1 εκατοστό ψηλότερα στο Jablonec Indoor Gala στην Τσεχία.

Στην πρώτη του παρουσία σε διεθνές meeting ο Καραλής (που πήρε την 5η θέση), μετά τα 5,04μ. και τα 5,24μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, υπερέβη τα 5,34μ. με την τρίτη, άφησε τα 5,44μ. και περασε με την πρώτη τα 5,54μ.!

Μετά, ο 17χρονος αθλητής του Β.Μεγαλοοικονόμου και του ΓΣ Κηφισιάς, προσπάθησε στα 5,64μ. όπου ανέβηκε ο πήχυς! Στον ανοικτό στίβο φυσικά ο Καραλής μπορεί και ελπίζουμε να ανεβάσει πολύ το απόλυτο ρεκόρ, ενώ κύριος στοχος θα είναι το 1ο Ευρωπαικο Π/Κ τον Ιούλιο στην Τιφλίδα.

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης ξεκίνησε επιτυχώς στα 5,34μ. αλλά απέτυχε στα 5,44μ.

Ένα εκατοστό ψηλότερα ανέβασε την καλύτερη φετινή επίδοση και o Γάλλος παγκόσμιος ρέκορντμαν Renaud Lavillenie, καθώς πέρασε τα 6,03μ. – ενώ δεν τα κατάφερε στα 6,10μ.
(Δεύτερος στον αγώνα ήταν ο Τσέχος Jan Kudlicka με 5,74μ.)

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Βρετανό Richard Kilty στα 60μ. (που είχε ακυρωθεί στο εθνικό πρωτάθλημα) καθώς τερμάτισε σε 6.50, μόλις 1 εκατοστό από την καλύτερη φετινή επίδοση του Asafa Powell αλλά και από το ατομικό του ρεκόρ όταν είχε κερδίσει το προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Σε 6.56 και ατομικό ρεκόρ ακολούθησε ο συμπατριώτης του, Theo Etienne.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Michelle-lee Ahye από το Τρινινταντ με 7.10.

Στα εμπόδια ο Jarret Eaton έτρεξε σε 7.54 και η Tiffany Porter σε 7.89.
Καλή βολή για τον Τσέχο Tomas Stanek στα 21,30μ.

Προηγούμενο άρθροΔυνατό ξεκίνημα ο Αναστασάκης στο χειμερινό ρίψεων
Επόμενο άρθροΠιστοί στο ραντεβού στο αγαπημένο 20αρι του ΣΔΥΑ (+photoz) – Πολλές συμμετοχές και στο Ναύπλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ