Η 65η γιορτή του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) θα γίνει την Παρασκευή 14/12 το απόγευμα στις 5:30μμ στο Μέγαρο Μουσικής, με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2 στις 6-8μμ, και παρόντος του ΠτΔ.

Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κο Αντώνη Κουνάδη (υπήρξε και Μεσογειονίκης στη δισκοβολία το 1959 – και κορυφαίος της χρονιάς) και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Στις παρουσίες του στίβου, ως ανερχόμενο ταλέντο θα τιμηθεί η νικήτρια στους YOG Ελίνα Τζένγκο, ενώ έπαθλο θα απονεμηθεί και στον Μεσσηνιακό Γ.Σ. για τα 130 χρόνια προσφοράς και δράσης.

Θα γίνουν φυσικά οι βραβεύσεις των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2018 κατόπιν ψηφοφορίας των Αθλητικών Συντακτών – Μελών του ΠΣΑΤ και στις τελικές τριάδες βρίσκονται από τον στίβο, στους προπονητές ο Γιώργος Πομάσκι (με τους αθλητές του Τεντόγλου και Παπαχρήστου, νικητές στο Ευρωπαικό, να είναι 4οι στην ψηφοφορία), στις Γυναίκες η Κατερίνα Στεφανίδη, στους αθλητές με αναπηρία ο Μανώλης Στεφανουδάκης και η Μαρία Σταματουλά.

-> 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ