Στις 5 Δεκεμβρίου, διαδικτυακά, θα γίνουν οι βραβεύσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η ανάδειξη των κορυφαίων του 2020, μια χρονιάς βέβαια περιορισμένης αθλητικά, ωστόσο με ορισμένες σπουδαίες επιδόσεις και ρεκόρ.

Το 1988 ξεκίνησε ο θεσμός με Lewis και Flo-Jo καλύτερους (->κορυφαίοι ανά έτος) ενώ πέρυσι πρώτευσαν οι Kipchoge και Muhammad (δείτε->εδώ).

Τα μελη του συμβουλιου (50%) και η “οικογενεια” της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (25%) καθώς και οι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (25%) επέλεξαν μεταξύ 10 υποψηφίων τους καλύτερους και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στη σχετική εκδήλωση, με παρουσιαστές τους Ato Boldon και Sanya Richards-Ross, ενώ για την ώρα έγιναν γνωστές οι τελικές 5αδες.

Οι 5αδες

  • Joshua Cheptegei (UGA)
  • Ryan Crouser (USA)
  • Mondo Duplantis (SWE)
  • Johannes Vetter (GER)
  • Karsten Warholm (NOR)
  • Letesenbet Gidey (ETH)
  • Sifan Hassan (NED)
  • Peres Jepchirchir (KEN)
  • Yulimar Rojas (VEN)
  • Elaine Thompson-Herah (JAM)
Προηγούμενο άρθροΟ προγραμματισμός Diamond League για το 2021
Επόμενο άρθροΚάθε κίνηση μετράει για την Υγεία – οδηγίες και συστάσεις του WHO για συστηματική άσκηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ