Στο Halle στην ανατολική Γερμανία διεξάγεται το Σάββατο 20 Μαίου ένα από τα κορυφαία meeting ρίψεων, με πολλά σπουδαία ονόματα καθώς και ελληνικές παρουσίες:
Στη σφαιροβολία ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, στη δισκοβολία η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αλλά και ο Κύπριος Αποστόλης Παρέλλης. Επίσης στον ακοντισμό θα είναι ο Σουηδός πλέον Γιάννης Σμαλιος.

Ξεχωρίζει η συμμετοχή της παγκόσμιας ρέκορντγουμαν Anita Wlodarczyk στη σφυροβολία, όπου θα αγωνιστεί και ο Fadjek. Θα είναι ακόμα, στη δισκοβολία ο επίσης Πολωνός Malachowski, η Κουβανή Caballero και οι Γερμανίδες Mueller και Fischer-Harting (γυναίκα πλέον του Robert) στη σφαιροβολία ο Storl, στον ακοντισμό οι Molitor και Hussong.

Την Παρασκευή 19/5 στην πλατεία του Recklinghausen, κοντά στο Dortmund, θα λάβουν μέρος σε αγώνα επι κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Πατσουκάκης.
Επίσης, στις 21/5 στην Κοπεγχάγη στον Μαραθώνιο θα αγωνιστεί ο Χριστόφορος Μερούσης.

-> αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Στις 18/5 γίνονται οι αγώνες Distance Classic στο Los Angeles, όπου θα λάβει μέρος και ο Mo Farah στα 1500μ.

Στις 20/5 ξεκινάει και η 2η μεγάλη σειρά αγώνων στίβου, το World Challenge, στο Kingston στη Τζαμάικα, με αρκετές σπουδαίες συμμετοχές, με την Elaine Thompson, την Allyson Felix και την Kendra Harrisson να ξεχωρίζουν, ενώ στους άνδρες θα είναι ο Asafa Powell στα 100μ. και οι Andre deGrasse, LaShawn Merritt στα 200μ.

Την επόμενη ημέρα, 21/5 γίνεται ο δεύτερος αγώνας της σειράς στο Kawasaki της Ιαπωνίας – εκεί θα είναι και ο Μίλαν Τραίκοβιτς (Κύπρος)
Εκει, ο αγώνας της σφυροβολίας θα είναι και ο πρώτος φέτος για την ειδική σειρά Challenge του αγωνίσματος που θα γίνει κατά τους αντίστοιχους 10 αγώνες, με τη Wlodarczyk και τον Fajdek να είναι τα μεγάλα ονόματα της σειράς και να επιδιώκουν την 4η νίκη συνολικά.

Στις 21/5 γίνεται και το ->Ευρωπαικό κύπελλο βάδην στην Τσεχία.

Στην Ελλάδα, πέρα από την 7η αθλητική συνάντηση στα Χανιά, ξεχωρίζουν το Σάββατο οι αγώνες “Ν.Ζαχαριάδης” στη Θεσσαλονίκη, τα Ορσίππεια στα Μέγαρα, ενώ την Κυριακή οι αγώνες “Αμεινίας Παλληνεύς”
Δείτε πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στο ->Ημερολόγιο

Προηγούμενο άρθροΓια την Αλέκα (+photos)
Επόμενο άρθροΜε προβληματισμό ο ΣΕΓΑΣ στο θέμα αναγνώρισης ρεκόρ, καλεί τις ευρωπ.Ομοσπονδίες να εκφράσουν άποψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ