Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 26/5 η Ομοσπονδία, ο Γιώργος Γιατρουδάκης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και “θα αντικαταστήσει τον Θανάση Χασκή, ο οποίος παραιτήθηκε από το συμβούλιο της Ομοσπονδίας, λόγω οικογενειακού προβλήματος.”

Ο κ.Γιατρουδάκης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ήταν και πρόεδρος των ΚΦΑ του Ν.Χανίων. Υπήρξε αθλητής και προπονητής δρόμων ταχύτητας. Υπήρξε μέλος της διοίκησης του διοίκησης του Εθνικού σταδίου Χανίων. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 επανίδρυσε το τμήμα του στίβου του “ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος Χανίω”ν όπου πέρασε από τις θέσεις του σωματειακού προπονητή, αρχιπροπονητή και τεχνικού διευθυντή και μετέπειτα προέδρου που παραμένει – ενώ ο σύλλογος έφτασε αρκετές φορές και πρώτος στην αξιολόγηση. Διευθυντής και ιδρυτής του διεθνούς meeting στίβου “Χανιά” που ξεκίνησε το 2011 ενώ το 2019 έγινε συνένωση με τα Βενιζέλεια.

Τη θέση του εφόρου που κατείχε ο Γιώργος Γιατρουδάκης, ανέλαβε ο Γιάννης Θεμελίδης που ήταν αναπληρωτής.

Το 21ο μέλος του συμβουλίου θα είναι ο Πέτρος Μαντάς, ο οποίος ήταν πρώτος αναπληρωματικός (στις εκλογές υπήρχε ισοψηφία στην τελευταία θέση και είχε μείνει εκτός κατόπιν κλήρωσης)

-> ΔΣ ΣΕΓΑΣ

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στη Λεμεσό αντί για το παγκύπριο Κ23
Επόμενο άρθροΚορυφαία ονόματα στη Doha – με Στεφανίδη και Παπαχρήστου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ