Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 60ου Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στη μνήμη Κ. Κοτζιά* η ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής και η ΕΑΣ Αθηνών σε συνεργασία με τον Πανιώνιο ΓΣΣ, το Δήμο Νεας Σμύρνης και τον Ο.Ν.Α. διοργανώνουν τους αγώνες Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος.

Οι αγώνες βέβαια δεν έχουν κάποια προσφορά στην αξιολόγηση ούτε περι-ορίζουν τα τελευταία χρόνια για το ποιοι θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (που φέτος θα γίνει στις 28/2 στο Μαρκόπουλου και αποτελεί 3% της συνολικής αξιολόγησης των σωματείων) αλλά αποτελούν έναν καλό και αρκετά ανταγωνιστικό αγώνα.

Οι αγώνες θα γίνουν στο άλσος Νέας Σμύρνης με περιφερειακή διαδρομή 800μ και εσωτερική για κάποιες περιπτώσεις 500μ., υπάρχουν αγωνίσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ξεκινούν στις 9πμ. Τελευταίο αγώνισμα είναι τα 8000μ ανδρών στις 12.40.

Δείτε το πρόγραμμα, τις συμμετοχές και την προκήρυξη στο ημερολόγιο του stivoz.gr:
www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1773&day=2016-1-17

Μεταξύ των συμμετοχών του Περιφερειακού βρίσκονται οι Μαγγίνας, Πιτσώλης, Αναγνώστου, Παπανδρεόπουλος, Δρόσος, Τζενετόπουλος, Καραίσκος, και στις γυναίκες οι Κυριακοπούλου, Λίβα, ενώ καλές παρουσίες αναμένονται και από αθλητές εκτός των διοργανώτριων ΕΑΣ.

Ο καιρός αναμένεται βροχερός, ταιριάζοντας μάλλον με τον χαρακτήρα αγώνα ανωμάλου δρόμου.

*Ο Κώστας Κοτζιάς υπήρξε αθλητής στίβου και ξιφασκίας λαμβάνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912 και του 1924. Διατέλεσε πρόεδρος του Παναθηναικού και της ΕΠΟ, αλλά και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ήταν δικηγόρος, δημοσιογράφος και πολιτικός, υπήρξε Υπουργός και δήμαρχος Αθηναίων.
Προώθησε την παραχώρηση χώρου που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων για να χτιστούν οι προσφυγικές πολυκατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να στεγαστούν οι πρόσφυγες που διέμεναν τότε στο Πεδίο του Άρεως. Φρόντισε για την κατασκευή της εξέδρας και του στεγάστρου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θεμελίωσε το γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τιμήθηκε γι’ αυτό με τον Χρυσό Σταυρό του Πανιωνίου το 1940.

Προηγούμενο άρθροΚαλή αρχή ο Δημητράκης, σε μίλι στη Νέα Υόρκη
Επόμενο άρθροΣταθερή η Στεφανίδη, στα 6μ. ο Barber. Καλά ξεκίνησε και η Γκούσιν στις ΗΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ