“Στην πιο ασφαλή και επίπεδη δρομική διαδρομή της Αττικής. Την ώρα που ο ήλιος δύει και ‘βάφει΄ τον ουρανό με υπέροχα χρώματα, τρέχουμε απολαμβάνοντας το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα.” 

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», διοργανώνει τον 8ο Μητροπολιτικό Αγώνα στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.
Στη διοργάνωση περιλαμβάνονται: αγώνας 10 χλμ, 5χλμ και 2.000 μέτρων για παιδιά.

Ημ. διεξαγωγής: Κυριακή 5 Μαΐου 2019 απόγευμα

Εκκίνηση-τερματισμός: Χώρος πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου (είσοδος από Λεωφ. Βουλιαγμένης στο ύψος του τερματικού σταθμού Ελληνικού του ΜΕΤΡΟ). Όλες οι διαδρομές είναι εντελώς επίπεδες από την αρχή έως και τον τερματισμό. Οι διαδρομές είναι πλήρως προστατευόμενες από οχήματα και μετρημένες, ενώ καθ’ όλο το μήκος τους θα υπάρχει σήμανση.

Ώρα εκκίνησης: 
17:30 εκκίνηση αγώνα 2000 μέτρων για παιδιά και
18:00 αγώνες δρόμου 5χλμ & 10χλμ

Το κόστος συμμετοχής είναι 7€ για τον αγώνα 10χλμ και 5€ για τα 5χλμ.
Για τον αγώνα των παιδιών δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip), αριθμό δρομέα, μετάλλιο, δίπλωμα, νερά, φρούτο.

Εγγραφές : http://bit.ly/EfklisMetropolitan2019

Ο ΕΥΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα μακράς διάρκειας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τα οποία θα διατεθούν στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού–Αργυρούπολης για να τα διανείμει σε άπορες οικογένειες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, καλούμε όσους δρομείς το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν τρόφιμα και να τα εναποθέσουν την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κοντά στη γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα στα διασυλλογικά με Κ18
Επόμενο άρθροΗ Suhr συνεχίζει στα μεγάλα ύψη – και εξηγεί πως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ