Οι εξελίξεις με τον κορωνοιό επηρεάζουν πλέον άμεσα και την Κύπρο με διοργανώσεις να πλήττονται κι εκεί.

Ο Μαραθώνιους της Πάφου που θα γινόταν 15/3 ακυρώθηκε, ενώ ο Μαραθώνιος της Λεμεσσού που ήταν για τις 21-22 Μαρτίου αναβλήθηκε για 8 μήνες μετά (21-22/11)

Παράλληλα στη Λεμεσό ήταν να γίνει και το παγκύπριο πρωτάθλημα Μαραθωνίου, ενώ στα αγωνίσματά της διοργάνωσης υπήρχε πρόθεση συμμετοχής από αρκετούς που είχαν προγραμματίσει σε άλλη διοργάνωση που είχε ήδη ακυρωθεί – όπως η Ελευθερία Πετρουλάκη που είχε κλείσει για ημιμαραθώνιο πρώτα στο Μιλάνο που βέβαια έγινε απαγορευτικό.

Τα πρώτα μέτρα στην Κύπρο

Ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε την Τρίτη 10/3 πως απαγορεύεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων και άλλων μαζικών συγκεντρώσεων άνω των 75 ατόμων σε κλειστούς χώρους μέχρι τις 31 Μαρτίου και πως ακυρώνονται όλες οι μαζικές εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, παρελάσεις σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών και άλλων αγώνων (διευκρινίζοντας ότι οι αγώνες μπορούν να διεξάγονται κανονικά χωρίς την παρουσία θεατών).

Η ανακοίνωση του Limassol Marathon

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τον ιό COVID-19, και την σχετική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων πέραν των 75 ατόμων, με λύπη ανακοινώνουμε την μετάθεση του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα λάμβανε μέρος στις 21 και 22 Μαρτίου 2020. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (δρομείς, επισκέπτες, χορηγούς και συνεργάτες) για περαιτέρω ενημέρωση στο θέμα.

Παρά την απογοήτευση μας για την αναβολή του αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κράτους μας.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκδήλωσης.Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες αποφάσεις της Ομοσπονδίας για τα μέτρα της Πολιτείας
Επόμενο άρθροΜέχρι 60 άτομα στις εγκαταστάσεις – λουκέτα – συστάσεις από ΓΓΑ και ΣΕΓΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ