Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα όρια και προυποθέσεις για τη συμμετοχή στο Ευρωπαικού πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που (αν φυσικά δεν υπάρξει πρόβλημα με την πανδημία) θα γίνει στις 4-7 Μαρτίου στο Torun και είναι ίδια με της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας.

-> Ευρωπαικά πρωταθλήματα κλειστού
-> Πρόγραμμα / πληροφορίες
-> Όρια – επιτεύξεις – προυποθέσεις Torun2021

“Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε σήμερα τα κριτήρια συμμετοχής στη διοργάνωση και παράλληλα τα όρια πρόκρισης στη διοργάνωση της Πολωνίας, τα οποία είναι ίδια με εκείνα που έκανε γνωστά η ΕΑ το προηγούμενο διάστημα.
Η ΕΠΑΣ, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν σε όλη τη χώρα επέλεξε να δώσει την ευκαιρία για πρόκριση στη διοργάνωση σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη μερίδα αθλητών και αθλητριών.”

Και στην προηγούμενη διοργάνωση στη Γλασκώβη ο ΣΕΓΑΣ είχε θέσει ίδια όρια με ΕΑΑ (με ισχύ τότε μόνο για τον κλειστό της ίδιας χρονιάς)

Τα όρια τώρα ισχύουν από 1/5/2019 (υπό κανονικές συνθήκες ίσχυαν από 1/1 της προηγούμενης χρονιάς, αλλά λόγω πανδημίας επεκτάθηκε) και ήδη τα έχουν 15 αθλητές-τριες μας.
Σημειώνεται πως θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση στον κλειστό στίβο του 2021 σε επίσημους και πιστοποιημένους αγώνες.
(Για την 4χ400μ, δύο θεσεις που απομένουν θα κατανεμηθούν βάσει αθροίσματος επιμέρους ατομικών επιδόσεων στον κλειστό)

Να σημειωθεί πως στις επιδόσεις/όρια ισχύουν για την ΕΑΑ και αυτές μετά τον Απρίλιο του 2020, σε αντίθεση με το αναβληθέν παγκόσμιο κλειστού για το οποίο -όπως και για τους Ολυμπιακούς- δεν ισχύουν επιδόσεις σε αυτό το διάστημα μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου 2020, ενώ αναμένεται και επικαιροποίηση και από ΣΕΓΑΣ στις προυποθέσεις.
-> Όρια – προυποθέσεις Nanjing2021

Προηγούμενο άρθροΣτοπ στην ατομική άθληση μετά τις 9μμ
Επόμενο άρθροΗ Superleague στην Πολωνία, για back-to-back εντός έδρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ