Το 11ο meeting αλμάτων διεξάγεται την Τετάρτη 26/5 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με πολλά σπουδαία ονόματα.

-> Πρόγραμμα/συμμετοχές/πληροφορίες

Ήταν το 2011 όταν ξεκίνησαν στην Καλλιθέα, με τα “Μπιζάνεια” τότε να φθίνουν, οι αγώνες αλμάτων -αρχικά με την επωνυμία “Γιάννης Γάλλος”- και εξελίχθηκαν σε διεθνές meting υψηλού επιπέδου. Ουσιαστικά το 2016, παρόντος του Robert Emmiyan, ξεκίνησε ο διεθνής χαρακτήρας.

Η Σέρβα Ivana Spanovic ήταν παρούσα και είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων το 2018 και αναμένεται να το κάνει και φέτος. Η Έφη Κολοκυθά, η Ελένη Κουτσαλιάρη και η Κύπρια πρωταθλήτρια Νεκταρία Παναγή είναι επίσης στο αγώνισμα του μήκους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά από μια κούρσα 100μ., θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στο μήκος. Ο Αλέξανδρος Περιστέρης κάνει επίσης τον πρώτα του αγώνα φέτος στον ανοικτό.

Ο Δημήτρης Τσιάμης και η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ, οι Κώστας Μπανιώτης, Αντώνης Μέρλος και οι Ιωάννα Ζάκκα, Τατιάνα Γκούσιν με τη Marija Vukovic και την ανερχόμενη Κύπρια Στυλιάμα Ιωαννίδου στο ύψος, είναι από τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία το φεστιβάλ δρόμων ημιαντοχής
Επόμενο άρθροΔιασυλλογικό Κ16 (όμιλοι) 2021 – 1ο μέρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ