Είναι ένα μόνιμο παράπονο των Ελλήνων αθλητών. Τα μίτινγκ στη χώρα μας- όσα από αυτά έχουν απομείνει- δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο απέναντι σε αυτούς από ότι έναντι των ξένων αθλητών. Και δεν έχουν άδικο.

Τα τελευταία χρόνια τα «Παπαφλέσσεια» έδειχναν οικονομική συνέπεια απέναντι στους αθλητές από το εξωτερικό που μετείχαν στο καλαματιανό μίτινγκ, ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες μάζευαν οφειλόμενα. Φέτος αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει, έστω και σε ότι αφορά τα περσινά χρήματα μόνο.

Με παρέμβαση του ΣΕΓΑΣ οι διοργανωτές θα δώσουν στους Έλληνες αθλητές τα ποσά που έπρεπε να είχαν λάβει πριν από ένα χρόνο, με την καταβολή να αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε κάτι τέτοιο κρίθηκε απαραίτητο, καθώς υπήρχαν και κάποιοι που υπολόγιζαν να μην βρεθούν στην Καλαμάτα για τους αγώνες της 1ης Ιουνίου αλλά να αναζητήσουν έναν αγώνα στο εξωτερικό, εξαιτίας αυτής της αντιμετώπισης.

Προηγούμενο άρθροΌριο ο Βασίλης Κωνσταντίνου στα Μάτσεια
Επόμενο άρθροΔεν κάθεται… ήσυχος ο Otto

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ