Όπως αναμενόταν μετά τα 14,21μ που έκανε η Βούλα Παπαχρήστου είναι στην 16αδα του τριπλούν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, με την περίοδο επίτευξης ορίων να λήγει στις 7 Μαρτίου (-> Όρια) και πήρε το πράσινο φως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η IAAF ειδοποίησε τις Ομοσπονδίες για τους αθλητές και αθλήτριες που σε κάποιες περιπτώσεις (και κατόπιν σχετικών αιτήσεων που έγιναν έως το τέλος Φεβρουαρίου από αυτές) συμπληρώνουν βάσει επίδοσης τις διαθέσιμες θέσεις για τους απευθείας τελικούς:
12 σε κάθετα άλματα και 16 σε οριζόντια άλματα και ρίψεις (όπου μετα τις 3 προσπάθειες θα συνεχίσει η 8αδα, και μετά τις πέντε προσπάθειες θα κάνει μια ακόμα η 4αδα)

Ακόμη, για τις 32 των εμποδίων προσκλήθηκε και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που όμως δεν θα πάρει μέρος (όπως και ο Λ.Τσάκωνας στα 60μ. όπως ήταν εξαρχής δεδομένο)

Εντωμεταξύ για το Portland αναχωρεί την Τετάρτη ο Κώστας Φιλιππίδης. Από τις 3 του μηνός βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ ο Κώστας Μπανιώτης που θα μεταβεί στις 10/3 στο Portland, όπου στις 13/3 θα φτάσει η Κατερίνα Στεφανίδη που βέβαια είναι στις ΗΠΑ όπου διαμένει.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Κώστας Δουβαλίδης θα ταξιδέψουν για το Portland στις 11 Μαρτίου.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με τα αγωνίσματα του επικοντώ και την …μισή ομάδα να λαμβάνει μέρος, με υψηλούς στόχους!

Η ομάδα:

Ανδρες
60 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης
Υψος: Κώστας Μπανιώτης
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης

Γυναίκες
Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερινα Στεφανίδη
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου

Πρόγραμμα/ πληροφορίες: www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1724&day=2016-3-17

Προηγούμενο άρθροΠιστοί στο ραντεβού στο αγαπημένο 20αρι του ΣΔΥΑ (+photoz) – Πολλές συμμετοχές και στο Ναύπλιο
Επόμενο άρθροΑναβολή στο βαλκανικό ανωμάλου στη Σερβία – Οι ρίπτες στη Ρουμανία – Trials και NCAA στις ΗΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ