Επιστολή εστάλη στα σωματεία Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ από την τοπική ένωση, σχετικά με τον καταρτισμό του προγράμματος λειτουργίας του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 – κατόπιν και των σχετικών ανακοινώσεων του Υφυπουργού (->εδώ)

Θα συνταχθούν ονομαστικές καταστάσεις αθλητών της 8αδας και 16αδας των Πανελληνίων πρωταθλημάτων καθώς και των προπονητών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και θα δημιουργηθούν ζώνες προπόνησης βάσει αριθμητικών περιορισμών στον ανώτερο αριθμό αθλουμένων και με προτεραιότητα στην Εθνική Ομάδα – και λειτουργία ως Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού..

Κάτι ανάλογο πιθανότατα θα δρομολογηθεί και σε άλλα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα.

Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Λόγω της επικείμενης Β΄ φάσης της επαναδραστηριοποίησης του κλασσικού αθλητισμού από την Τρίτη 19 Μάϊου, στην οποία αναμένεται να επιτραπεί η είσοδος για προπόνηση σε αθλητές – τριες ηλικίας από 14 ετών και άνω, εξαιτίας του προγραμματισμού και εύρυθμης λειτουργίας του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, που ως γνωστόν είναι Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού, παρακαλούμε για τις παρακάτω ενέργειες:

  • Συγκρότηση ονομαστικών καταστάσεων αθλητών-τριών του σωματείου (συνημμένη κατάσταση), που έχουν καταταγεί κατά την περυσινή περίοδο (2019) από την 1η έως και την 8η θέση και από την 9η έως και την 16η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους.
  • Ονομαστική κατάσταση προπονητών του Σωματείου, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τα παραπάνω στοιχεία ζητούνται προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα λειτουργίας του Κέντρου, σε πρωινές και απογευματινές ζώνες, πάντα έχοντας ως προτεραιότητα τις προπονήσεις των μελών της Εθνικής Ομάδας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των εξειδικευμένων οδηγιών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., που προβλέπουν ανώτερο αριθμό αθλούμενων, σύμφωνα με το εμβαδόν της κάθε αθλητικής εγκατάστασης.

Προβλέπεται η είσοδος και προπόνηση στο κλειστό προπονητήριο αθλητών-τριών που έχουν καταλάβει από την 1η – 8η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, ενώ στα ανοικτά γήπεδα η παρουσία αθλητών-τριών που έχουν καταλάβει από την 1η – 16η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Παρακαλούμε οι σχετικές ονομαστικές καταστάσεις να έχουν σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (segaspeiraia@gmail.com) το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και ώρα 14.00, προκειμένου να καταρτιστεί και να σας ανακοινωθεί αυθημερόν το πρόγραμμα προπονήσεων.

Δείτε επίσης:
– https://www.stivoz.gr/exeidikeymenes-odigies-gia-proponisi-stivou/
– https://www.stivoz.gr/ta-metra-proetoimasias-kai-prostasias-se-athlitikous-xorous/

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση και καταγραφή σε εγκαταστάσεις – σωματεία
Επόμενο άρθροΜπαίνουν στα Στάδια και οι αθλητές στίβου της Εθνικής Κύπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ