Πιθανότατα όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα απαγορεύσει στους ανθρώπους του ακόμη και να λένε τη λέξη υπομονή. Το βέβαιο είναι πως έπειτα από πέντε μήνες στωικότητας, ο Περικλής Ιακωβάκης δεν θα θέλει να ξανακούσει να του λένε πως πρέπει να επιστρατεύσει αυτή την αρετή.

Τόσο είναι το διάστημα στο οποίο ο πρωταθλητής των 400 μ. εμπόδια ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα. Το πρόβλημα που κατέστρεψε τη φετινή του σεζόν και τον ανάγκασε να πάει διακοπές πιο νωρίς από ποτέ.

Ο Ιακωβάκης ήδη έχει αρχίσει να τρέχει χαλαρά, αλλά έκανε και την απαραίτητη μαγνητική τομογραφία προκειμένου να γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πόδι του. «Η εξέταση ήταν πολύ καλύτερη από την τελευταία. Δείχνει ένα πολύ μικρό οίδημα», λέει ο αθλητής, που βέβαια θα προτιμούσε να έπαιρνε το πράσινο φως για να μπει σε κανονική προπόνηση, αλλά ήταν προετοιμασμένος για αυτά τα αποτελέσματα.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα ο γιατρός τον είχε προειδοποιήσει πως θα απαιτηθεί ένα μεγάλο διάστημα για να το ξεπεράσει. «Θα συνεχίσω το χαλαρό πρόγραμμα, τις θεραπείες και την ενδυνάμωση και πιστεύω πως στα μέσα Οκτωβρίου θα είμαι σε θέση να μπω σε κανονική προπόνηση», πρόσθεσε Ιακωβάκης. Εξέλιξη που δεν ανατρέπει τα πλάνα της προετοιμασίας του για την τελευταία του σεζόν την ενεργό δράση, αφού ούτως ή άλλως τέτοια εποχή μπαίνει πάντα σε… πρόγραμμα.

Προηγούμενο άρθροBolt: Γιατί δεν βγαίνει με Αγγλίδες, το δόλιο πλάνο του για το ντέρμπι του Μάντσεστερ και η ατυχής προσπάθεια να τραγουδήσει (video)
Επόμενο άρθροΚάτι μαγειρεύει ο Usain Bolt – Μαζί με τον Jamie Oliver!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ