Η αγωνιστική δράση του κλειστού στίβου με προπονητικές ημερίδες ξεκινάει στον Άγιο Κοσμά το Σάββατο 9/1 με ημερίδα ΠΠ-ΠΚ Βʼ και μίνι αγοριών και κοριτσιών (ώρα 4-6μμ.)

Στη συνέχεια, μια εβδομάδα μετά, το Σάββατο 16/1 θα γίνει ημερίδα με αυτές τις κατηγορίες αλλά και Ανδρών (και εφήβων) -Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων.

Τα αγωνίσματα για Άνδρες-Εφήβους και Γυναίκες θα είναι: 60μ., 150μ., 60μ. εμπ., Σφαιροβολία, ενώ σε Π-Κ θα υπάρχουν επιπρόσθετα και τα άλματα σε μήκος, ύψος και επικοντώ.
Οι μικρές κατηγορίες θα γίνουν στις 1-3μμ ενώ 3-7μμ το κυρίως πρόγραμμα και στο τέλος τα αγωνίσματα των 150μ. (δείτε -> πρόγραμμα)

Στον Άγιο Κοσμά έχουν προγραμματιστεί ακόμη ημερίδες αλμάτων Α-Γ τα Σάββατα 23/1 και 6/2 και για δρόμους και ρίψεις τις αντίστοιχες Κυριακές 24/1 και 7/2.

Στις 30-31/1 αναμένεται να γίνει (εφόσον επιβεβαιώσει η διοίκηση του ΣΕΦ) η κεντρική ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αγωνίσματα Α/Γ και μικρότερων κατηγοριών ενώ στις 13-14/2 είναι προγραμματισμένο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (και εμβόλιμο πρόγραμμα Kids Athletics).
Ανοικτό είναι ακόμα το ενδεχόμενο να γίνει ημερίδα και στις 20 ή 21/2.
(Αναμένονται επίσης ημερίδες και σε άλλες πόλεις όπως Θεσ/νίκη, Πάτρα, Ηράκλειο)

Στις 27/2 γίνεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη ενώ στις 28/2 είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Μαρκόπουλο.
Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 17/1 θα γίνει περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο άλσος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της διεξαγωγής του 60ου Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στη μνήμη Κ. Κοτζιά, για τις ΕΑΣ Αθηνών και ΕΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής (δείτε->εδώ) ενώ περιφερειακούς αγώνες διοργανώνουν και άλλες ΕΑΣ

Το κορυφαίο ραντεβού του κλειστού είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 17-20/3 στο Portland του Oregon στις ΗΠΑ.

Δείτε πως διαμορφώνεται το -> αγωνιστικό πρόγραμμα 2016

Προηγούμενο άρθροΤο 50αρι βάδην την Κυριακή 10/1 στο Σχινιά
Επόμενο άρθροΣτο Bydgoszcz το Παγκόσμιο Ε/Ν, στη Ρώμη το Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ