Τα πάντα έκανε ο Usain Bolt στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας βιογραφίας του. Μέχρι και στην κουζίνα μπήκε. Μόνο που εκεί, βρέθηκε σε μία ασυνήθιστη θέση. Γιατί κάποιος άλλος ήταν ο «πρωταθλητής».

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν φόρεσε την ποδιά του και μπήκε στην κουζίνα δίπλα στον Jamie Oliver. Πρόκειται για τον παγκοσμίου φήμης σεφ, στην εκπομπή του οποίου έκανε μία έκτακτη εμφάνιση ο Bolt.

Μάλιστα, έπειτα από τα γυρίσματα αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις στο Twitter. «Δεν συναντάς κάθε ημέρα έναν ζωντανό θρύλο! Ο Bolt είναι τζέντλεμαν και σωστός… τύπος», έγραψε ο σεφ και ο σπρίντερ απάντησε «Ήταν ευχαρίστησή μου. Θα μπαίνω πολύ συχνότερα στην κουζίνα πλέον».

Βέβαια, ο Bolt έχει παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του πως όχι απλά δεν μπαίνει σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού του, αλλά δεν έχει καν άποψη για το φαγητό του. Εδώ και πολύ καιρό ο προπονητής του τον υποχρέωσε να προσλάβει σεφ και ο σπρίντερ δεν έχει καμία ανάμειξη στο μενού. Όσο και να παρακαλέσει τον σεφ, εκείνος ακούει μόνο τις οδηγίες του προπονητή του, προκειμένου ο τελευταίος να είναι σίγουρος πως τρέφεται σωστά.

Προηγούμενο άρθροΛίγη ακόμη υπομονή για τον Ιακωβάκη – Καλύτερη η μαγνητική
Επόμενο άρθροΕπτά τα θετικά δείγματα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ