Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση,που αναπαράγεται και στη σελίδα του Οργανισμού στο facebook:

” Πολλοί αθλητές/τριες επικοινωνούν μαζί μας κ εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την αδυναμία τους να προπονηθούν κ να διατηρηθούν σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Απαντάμε με πολλή κατανόηση στους προβληματισμούς τους: αυτή την ώρα η μόνη μας έγνοια είναι να εμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοιού, ο οποίος σκοτώνει κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η αναβολή των Ολυμπιακών κ άλλων σημαντικών Αγώνων, δίνει την ευκαιρία στους αθλητές/τριες μας να προετοιμαστούν κατάλληλα κ να ξαναβρούν έγκαιρα την αγωνιστική τους φόρμα. Προέχει τώρα η προστασία της υγείας τους κ της οικογένειας τους, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ, ενώ σε συνεννόηση με τους προπονητές/τριες τους θα πρέπει να διατηρούνται σε στοιχειώδη τουλάχιστο φόρμα, προπονούμενοι/νες είτε στο σπίτι είτε σε χώρους κοντά στην οικία τους.

Ενημερώνω ότι το ΔΣ ΚΟΑ σε χθεσινή συνεδρία του με τηλεδιάσκεψη (σσ: δείτε ->εδώ), αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές/τριες υψηλής επίδοσης με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα θα μελετηθούν τρόποι στήριξης των αθλητών/τριών που κέρδισαν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2021, ενώ θα δώσει κίνητρα για τους αθλητές/τριες που κυνηγούν την πρόκριση, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που πιθανό να προκύψουν. Η σκέψη μας φυσικά βρίσκεται κ κοντά στα νεαρά ταλέντα που έχουν μεγάλη προοπτική για ψηλές επιδόσεις, αλλά αυτό είναι θέμα για μεταγενέστερο στάδιο.

Με την ευκαιρία καλώ κ παρακαλώ όλους τους αθλητές/τριες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ΜΕΝΟΥΝ στο σπίτι, να είναι σε συνεχή επαφή με τους προπονητές/τριες τους, να προπονούνται στους χώρους που επιτρέπεται και να επικοινωνούν μαζί με τον ΚΟΑ για οποιοδήποτε θέμα μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Τα κεντρικά γραφεία μας συνεχίζουν να είναι ανοικτά με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο ευχαριστούμε ειλικρινά! “

Προηγούμενο άρθροΗ επιστολή του Coe στην κοινότητα του Κλασικού Αθλητισμού
Επόμενο άρθροΝα γίνουν αγώνες, αν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ