Η αποστολή της Ελλάδας είναι σίγουρα ιδιαίτερα δύσκολη στο Ευρωπαϊκό εθνικών ομάδων καθώς η Supleague θα επιστρέψει σε δομή 8 ομάδων -όπως ήταν παλιά επί Ευρωπαικού Κυπέλλου- κι έτσι αντί για 3 θα υποβιβαστούν 5 ομάδες φέτος, όπως και στις άλλες κατηγορίες (από την 1η στη 2η υποβιβάζεται αυτόματα η Ρωσία) και θα ανέβει από μία.

Με Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και Μ.Βρετανία να φαίνεται πως θα παίζουν σε ..άλλο επίπεδο και με Ισπανία και Ιταλία δύσκολα να απειλούνται, οι Τσεχία, Ουκρανία και Σουηδία, Φινλανδία, Ελβετία θα διεκδικήσουν με την Ελλάδα την παραμονή.

Έτσι κάθε βαθμός θα μετράει και τα καλύτερα δυνατά πλασαρίσματα θα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις το ζητούμενο.

Ένα καλό πλασάρισμα έχει όμως και επιπλέον σημασία για τους αθλητές:

Η 1η θέση στη SuperLeague οδηγεί στην Α΄κατηγορία του εθνικού σχεδιασμού, η 2η ή 3η θέση στη Β’ κατηγορία, η 4η έως 6η θέση στη Γ’ κατηγορία.

Για όσους επιδιώκουν πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, το bonus θέσης θα βοηθήσει στο score για το σύστημα ranking, καθώς η διοργάνωση ανήκει στο Β΄επίπεδο αξιολόγησης -όπως και το εθνικό πρωτάθλημα. (Η 2η λίγκα όπου μετέχει η Κύπρος είναι στο Δ’ επίπεδο)
-> Athletics Ranking Points Calculator

Σημειώνεται πως επίσης, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η 1η-12η θέση στο Ranking-System της IAAF επίσης οδηγεί στην Α’ κατηγορία του σχεδιασμού, η 13η-20η θέση στη Β’ κατηγορία, η 21η-30η θέση στη Γ’ κατηγορία.

Ακόμη, όπως έχει αναφερθεί, πρώτη θέση, ή επίδοση στις 3 καλύτερες της Ευρώπης, θα είναι εισιτήριο για τον αγώνα “the Match” εναντίον των ΗΠΑ.

Προηγούμενο άρθρο«Δυστυχώς δεν μπορώ…»
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Π/Κ Ελλάδα-Κύπρος (Βόλος) 7-8.8.2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ