Σε καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ προχώρησε ο Εμμανουήλ Καραλής για απρεπή -και ρατσιστική εν μέρει- συμπεριφορά, σχετικά με το άτομό του, που επικαλείται πως παρουσιάζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής αλμάτων κος Δημήτρης Κυτέας.

Περιστατικά με χαρακτηρισμούς γι αυτόν τις τελευταίες ημέρες σε πρόσωπα από το συγγενικό και αθλητικό περιβάλλον του τον οδήγησαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος ο αθλητής δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, ούτε και ο προπονητής, ωστόσο πρόκειται για μια κατάσταση που έχει γίνει συζητηθεί ανεπίσημα ξανά πρόπερσι στον κλειστό στίβο, κυρίως σε ότι αφορούσε προπονητή και γονείς αθλητή.
Ο Κυτέας είναι ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, δεν υπάρχει πάντως κάποια αντιδικία μεταξύ των 2 κορυφαίων στο αγώνισμα του επί κοντώ αθλητών μας .

Από την άλλη, αίσθηση έκανε ότι δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός οι 2 top Ευρωπαίες του αγωνίσματος και σε δημοσίευμα με τίτλο “Ο Καραλής κατήγγειλε τον Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ για ρατσιστική συμπεριφορά” έγραψαν σχετικά τόσο η Κατερίνα Στεφανίδη όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου.
“και δεν είναι και η πρώτη φορά” σχολίασε στο twitter η Στεφανίδη, ενώ η Κυριακοπούλου έκανε στην ανάρτηση αυτή το ακόλουθο σχόλιο: “Μπράβο στον Εμμανουήλ Καραλή!! Απαράδεκτο το συμβάν και ναι δεν είναι η πρώτη φορά. Ντροπή”
Η Βούλα Παπαχρήστου, που πριν 7 χρόνια είχε πληρώσει η ίδια πολύ ακριβά σχόλιό της, ανήρτησε μια φωτογραφία από προπόνησή της με τον Καραλή γράφοντας #flymanolofly και 3 εικονίδια: 🙏🏾💪🏾❤

Το θέμα βέβαια είναι λεπτό και χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και σύνεση ώστε να μην έχει περεταίρω αρνητικό αντίκτυπο στο στίβο αλλά και για τον ελληνικό στίβο στην κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρειοι δρόμοι: θετική εμφάνιση Κοτσαχείλη στα στηπλ
Επόμενο άρθροRotations – When I throw, the Earth turns beneath my feet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ