Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η διοργάνωση του «3ου Φιλίππειου Δρόμου», με πάνω από 700 δρομείς να περνούν το σημείο του τερματισμού, που είχε οριστεί το Δημαρχείο της Βέροιας.

Ξεκινώντας από τους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας στις 10:30 το πρωί, ο πρώτος δρομέας που έκοψε το νήμα του τερματισμού ήταν ο Πετσής Γιώργος σε 52′.37”. Δεύτερος ήρθε ο Αποστολίδης Ανέστης σε 54′.06”. Τρίτος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο παλιός πρωταθλητής των αποστάσεων Τσανάκας Αποστόλης σε 54′.20”.

Στις γυναίκες αντίστοιχα, πρώτη τερμάτισε η Κωνσταντινοπούλου Βάσω σε 1.09′.09”. Δεύτερη ήρθε η Κουκάκη Αικατερίνη σε χρόνο 1.09’55” και τρίτη στην γενική κατάταξη των γυναικών τερμάτισε η Χεροπούλου Δήμητρα σε 1.11′.44”. Αξίζει να σημειωθεί πως τερμάτισε και ένας αθλητής Α.Μ.Ε.Α. σε αμαξίδιο, ο Νίκου Ευάγγελος σε χρόνο 44.53.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους δρομείς, από τον πρώτο έως τον τελευταίο, για την προσπάθεια, καθώς και στους διοργανωτές, χορηγούς αλλά και στους 140 εθελοντές που συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ: —> http://www.stivoz.gr/?p=18922

Προηγούμενο άρθρο3ος Φιλίππειος δρόμος 2014
Επόμενο άρθροΚώστας Παναγόπουλος: "Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ