Η Γελένα Ισινμπάγεβα επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έντεκα μήνες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και τα δάκρυα που σήμαναν την αδυναμία της να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η Ρωσίδα το απόγευμα της Κυριακής (06/02) φόρεσε και πάλι την αθλητική της περιβολή. Κοίταξε τον πήχη, μίλησε στο κοντάρι της και …ξεκίνησε.
Ο πρώτος της αγώνας πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Μπροστά στο δικό της κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να την απολαύσει.
Η Ισινμπάγεβα ξεπέρασε τα 4,81 μ. πήρε την πρώτη θέση και στη συνέχεια προσπάθησε, όμως, δεν κατάφερε να ανέβει και πάνω από τα 4,91 μέτρα. Η ίδια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την πρώτη της παρουσία. Το ευχαριστήθηκε. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επέστρεψα στους αγώνες! Μου έλειψαν τόσο πολύ. Σχεδόν ξέχασα την αίσθηση της αδρεναλίνης στο αίμα μου», είπε η Ισινμπάγιεβα που άρχισε ήδη να μιλά για παγκόσμια ρεκόρ, αφού δήλωσε πως …«είμαι έτοιμη να ανανεώσω αυτή τη λίστα κατά τη διάρκεια της σεζόν!». Η Ισιμπάγεβα με τα 4,81 μ. έγινε η κορυφαία αθλήτρια για φέτος στον κόσμο, έτσι απλά!

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμιο ρεκόρ με 6568 βαθμούς ο Eaton στο 7θλο
Επόμενο άρθροΓύρος πόλεων – Φιλοθέη (τελικός)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ