Το Σαββατοκύριακο έγινε στο Goetzis της Αυστρίας ο κορυφαίος αγώνας συνθέτων με την Thiam να κλέβει την παράσταση στο ύψος.
Αποτελέσματα: ->10θλο ->7θλο

Η Nafissatou Thiam από το Βέλγιο, η κυρίαρχος των συνθέτων τα τελευταία 2 χρόνια, που πέρυσι είχε κάνει στον αγώνα αυτόν μεγάλη επίδοση με 7013β. ήταν φυσικά το πρόσωπο των αγώνων.
Τώρα έφτασε τους 6806β., εντυπωσίασε όμως στο ύψος που πέρασε τα 2,01μ. κάνοντας όχι μόνο για 7θλο που είναι επιμέρους η καλύτερη διαχρονικά αλλά και για το ύψος μια σπουδαία επίδοση – είναι μάλιστα και η κορυφαία ως τώρα φέτος στον ανοικτό!!

Καλές επιδόσεις και μεγάλα ατομικά ρεκόρ πέτυχαν η Κολομβιανή Yorgelis Rodriguez με 6742β. και η Αμερικανίδα Erica Bougard με 6725β. και 4η έμεινε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Anouk Vetter.

Στους άνδρες ο Καναδός Damian Warner βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ κατά 100β. συγκεντρώνοντας 8795β. και μπήκε στη 10αδα του 10θλου διαχρονικά.
Ο Εσθονός Maicel Uibo, αθλητής του Πέτρου Κυπριανού και σύζυγος της Shaunae Miller, βελτίωσε επίσης κατά πολύ το ρεκόρ του κάνοντας 8514β.
Στο 1500αρι κρίθηκε η 3η θέση, που πήρε τελικά ο Ολλανδός Pieter Braun με 8342β. αφήνοντας πίσω τους Γερμανούς Kazmirek και Braun και κάπως περισσότερο τον 20χρονο Niklas Kaul και τον “ανεξάρτητο” Shkurenev.

Επόμενος αγώνας για τα σύνθετα που είναι και στη σειρά Challenge, γίνεται στις 16-17 Ιουνίου στο Ratingen της Γερμανίας.

Προηγούμενο άρθροΕυ.Δεπάστας (Σχηματάρι)
Επόμενο άρθροΙόνιοι αγώνες (Λευκάδα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ