Εκείνη ήθελε να δει τον προπονητή της να αδυνατίζει. Εκείνος, να δει την αθλήτριά του να τρέχει περισσότερα μέτρα. Οι δύο λοιπόν έκαναν τον… καημό τους στοίχημα. Αυτό τον οποίο έχασε η Zuzana Hejnova και θα αναγκαστεί να τρέξει 800 μ. αυτό το χειμώνα.

Η Τσέχα αθλήτρια, που πέρασε στα άνεμος φέτος από τα 400 μ. εμπόδια κερδίζοντας όλες τις κούρσες και τον παγκόσμιο τίτλο, θα δοκιμάσει σε αυτή την απόσταση στον κλειστό στίβο και αν οι επιδόσεις της είναι καλές, τότε θα τρέξει ακόμη και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η αλλαγή προέκυψε έπειτα από στοίχημα που είχε βάλει με τον προπονητή της, Dalibor Kupka. Όταν εκείνος θα ανέβαινε στη ζυγαριά και θα έβλεπε ένδειξη για κάτω από 100 κ., τότε εκείνη θα έτρεχε 800 μέτρα.

Ο προπονητής αποδείχθηκε εξαιρετικά αποφασισμένος και έκανε αυστηρή δίαιτα, οπότε η Hejnova πρέπει να κρατήσει το λόγο της. Η Τσέχα έχει ξανατρέξει 800 μ. σε κλειστό στίβο, ως μέρος του πεντάθλου, με καλύτερη επίδοση το 2.07.99 που σημείωσε το 2011.

Πάντως η Jarmila Kratochvilova της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ δήλωσε πως πιστεύει ότι η Hejnova είναι έτοιμη για να τρέξει την απόσταση σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Προηγούμενο άρθροΟ αστυνομικός με τις «άλλες» σφαίρες –Ο Storl «φύλακας» του σταθμού στο Βερολίνο
Επόμενο άρθρο«Τούμπα» το πρόγραμμα για τον κλειστό -Όταν αρχίσει ο Φεβρουάριος, θα τελειώσει η σεζόν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ