Κατόπιν και διαδικτυακής συνεδρίασης των αθλητών του Σχεδιασμού, η Μαρία Μπελιμπασάκη ορίστηκε εκπρόσωπος των αθλητών στην Ομοσπονδία όπου θα δικαιούται παρουσίας και ψήφου στα ΔΣ – κάτι που αποδέχθηκε ο ΣΕΓΑΣ και θα ισχύει μέχρι τη δημιουργία Συλλόγου Αθλητών.

Η “φωνή” των αθλητών στην Ομοσπονδία με πιο έγκαιρη ενημέρωση και ακόμα καλύτερη συνεργασία ιδίως για επίλυση προβλημάτων είναι βασικό ζητούμενο κι επιδίωξη.

Από τις πρώτες συντονισμένες κι επίκαιρες κινήσεις, η προσπάθεια να μην ενταχθούν οι αθλητές εθνικής ομάδας που αγωνίζονται ή προετοιμάζονται στο εξωτερικό, σε καραντίνα 7 ημερών κατά την επιστροφή τους αλλά να αρκούν τα υποχρεωτικά τεστ πριν και ερχόμενοι πίσω.

Άμεσα αναμένεται να γίνει κίνηση συγκρότησης Συλλόγου Αθλητών.
Σημειώνεται πως αρκετά παλαιότερα είχαν υπάρξει κινήσεις εκροσώπησης αθλητών που μετέτεπειτα ατόνησαν και δεν συνεχίστηκαν.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση μεγάλου αριθμού από τους κορυφαίους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, για τον ορισμό της πρωταθλήτριας Μαρίας Μπελιμπασάκη ως Μέλος του Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου, όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των Αθλητών όταν υπάρχει τέτοιος.
Εάν δεν υπάρχει η επιλογή είναι αρμοδιότητα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Παρ’ όλα αυτά η Ομοσπονδία ζήτησε την γνώμη των Αθλητών του Σχεδιασμού, με το ανωτέρω αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος ορισμός θα ισχύει μέχρι την δημιουργία Συλλόγου Αθλητών, στην αρμοδιότητα του οποίου θα είναι η αναθεώρηση ή μη της παραπάνω απόφασης.

Προηγούμενο άρθροΟ προγραμματισμός για τον κλειστό
Επόμενο άρθροΣτο περιθώριο έμεινε ο στίβος στην Κύπρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ