Από το πρώτο δευτερόλεπτο, αυτό σκεφτόταν. Από τη στιγμή που τερμάτισε στα «Βενιζέλεια» και τα λεπτά που ακολούθησαν όταν ο Κώστας Δουβαλίδης ξεσπούσε τα νεύρα του κλωτσώντας τα spikes του, ένα πράγμα είχε στο μυαλό του. Πότε θα ξανακάνει κούρσα 110 μ. εμπ. προκειμένου να αποδείξει αυτό που ήξερε. Πως μπορεί να τρέξει πολύ πιο γρήγορα από το 13.50 που σημείωσε το Σάββατο στα Χανιά, καθώς ήταν μία πολύ καλή επίδοση, που ήρθε όμως από μία πολύ κακή τεχνικά κούρσα σύμφωνα με τον ίδιο.

H ευκαιρία δόθηκε- ευτυχώς για τα… νεύρα του- πολύ γρήγορα και εξίσου γρήγορα την αξιοποίησε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ των 110 μ. εμπόδια. Στην κούρσα του στο πρωτάθλημα της Κύπρου τερμάτισε σε 13.45, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση. Και ολοένα και… κοντοζυγώνει στο πανελλήνιο ρεκόρ.

«Αυτή τη φορά ήμουν πιο ήρεμος», παραδέχθηκε γελώντας, σχετικά με την αντίδρασή του στην κούρσα των Χανίων. «Μπήκα πιο χαλαρός, για να δω τι θα γίνει», πρόσθεσε ο Δουβαλίδης. Όχι βέβαια πως δεν είχε και αυτή τη φορά παράπονα από τον τρόπο που έτρεξε.

«Ήμουν πολύ νωθρός στα πρώτα μέτρα. Δεν ήμουν καλός σε αυτό το κομμάτι της κούρσας», είπε ο Δραμινός και άθελά του προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία για τη συνέχεια. Γιατί όταν είναι τόσο γρήγορος στις «κακές» κούρσες, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα συμβεί όταν διορθώσει τα λάθη.

Στα 110 μ. εμπ. στην Κύπρο ο Αλέξανδρος Θεοφανόφ τερμάτισε σε 14.22, ενώ ο Δημήτρης Γράβαλος πήρε μέρος στα 400 μ. όπου σημείωσε 46.70.

Προηγούμενο άρθροΣούπερ Τσάκωνας στο Ντακάρ, έφτασε στα 8,17 μ.
Επόμενο άρθροΤοφάλεια (Πάτρα, 12/6) 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ