Οι αθλητές των υψηλών εμποδίων συνηθίζουν να είναι καλοί και στα 200μ, και ο Κώστας Δουβαλίδης μετά το χθεσινό πανελλήνιο ρεκορ ήταν ο ταχύτερος στα προκριματικά των 200μ με 21″17. Το απόγευμα βέβαια ο Λυκούργος Τσάκωνας που έτρεξε σε 21″33 αναμένεται να ..βάλει μια ταχύτητα πάνω.
Στις γυναίκες η Μαρία Μπελιμπασάκη, ξεκούραστη καθώς δεν κατέβηκε σε 100αρια χθες, σημείωσε 23″79. Η Κεραμιδά απο την άλλη, με δυα χρυσά απο χθες, έτρεξε όσο χρειαζόταν να κερδίσει τη σειρά της και την νικήτρια των εμποδίων Πετσούδη, σε 24″46 έναντι 24″58. Η Μαρία Γάτου κέρδισε τη σειρά της σε 24″10.
Στο τριπλούν η Νίκη Πανέττα καθάρισε αμέσως, βρίσκοντας κι ευνοικό, με 14,23μ. Η Πέρρα έκανε 13,73μ και η Παπαχρήστου 12,95μ και η τριάδα αυτή το απόγευμα αναμένεται να μας χαρίσει τον πιο ανταγωνιστικό τελικό, μαζί με αυτον του μήκους ανδρών όπου Λούης Τσάτουμας και Γιώργος Τσάκωνας πέρασαν άνετα, όπως και Διαμαντάρας, Γαλαζούλας, Μερτζανίδης, Διακονικόλας αλλά και ο νικητής του τριπλούν Δημήτρης Τσιάμης.
Οι Γιάννης Λουλάς, Σπύρος Παπαδόπουλος και Κώστας Αναστασίου κέρδισαν τις σειρές τους στα 400μ εμπόδια και θα έχουν κατα κύριο λόγο την ευκαιρία τους το απόγευμα απόντων των αδερφών Ιακωβάκη. Στις γυναίκες λίγες οι συμμετοχές και θα γίνει απευθείας τελικός με 9 αθλήτριες – ευτυχώς το ΟΑΚΑ έχει αυτή την ευχέρεια του 9ου διαδρόμου
Στα 800μ Κώστας Νακόπουλος και Αντρέας Δημητράκης κέρδισαν τις σειρές τους (όπως και ο συναθλητής τους Μούτσο) και ελπίζουμε να έχουμε μια αντίστοιχη όμορφη κούρσα με ανταγωνισμό και ατομικά ρεκόρ όπως εχθές στα 1500μ. Στις γυναίκες Κλάδου και Μ.Παπαδοπούλου πέρασαν πρώτες απο τις σειρές τους και μαζί με την νικήτρια των 1500μ Θεοδωρακοπούλου φαίνεται πως θα είναι οι πρωταγωνίστριες.
Στον ακοντισμό πάνω απο τα 50μ έριξε η Σάβα Λίκα, ακολούθησε η Τσιολακούδη ενώ με ελάχιστη φόρα ανετα και η Υφαντίδου στον τελικό όπου έστω και με χαμηλή βολή θα είναι και η Α.Λίκα.
Στο δίσκο πάνω απο τα 50μ Τρέμος και Πεντίκης. Στον τελικό θα είναι και ο πρωταθλητής της σφαίρας Μ.Σταματόγιαννης
Ο Κώστας Φιλιππίδης κατευθείαν σχεδόν απο το Diamond League, ήρθε για την τυπική πρωινή διαδικασία και το απόγευμα θέλει να επαναφέρει και πάλι ψηλά τον πήχη. Λάσκαρης, Πατσουκάκης, Κουφίδης θα ψάξουν το ατομικό ρεκόρ και ο,τι καλύτερο.
Αποτελέσματα: http://www.stivoz.gr/?p=17032