Σε συνέχεια της αναστολής λειτουργίας των ιδιωτικών Γυμναστηρίων και ιδιόκτητων χώρων (δείτε->εδώ) παγώνει γενικότερα ο Αθλητισμός στην Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΚΟΑ, το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» παρατείνει την αναστολή λειτουργίας του μέχρι και το Σάββατο 11 Απριλίου 2020.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ευρύτερα είναι κλειστές (όχι μόνο οι ιδιωτικές).
Να σημειωθεί ότι 3 αθλητές στίβου έχουν ως τώρα όριο για Tokyo: Απόστολος Παρέλλης, Μίλαν Τραίκοβιτς, Ελένη Αρτυματά και μάλλον θα αποτελέσουν προτεραιότητα σε όποιες τυχόν ειδικές ρυθμίσεις γίνουν.

Τα κεντρικά Στάδια των Επαρχιών

Λευκωσία

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τα Παγκύπρια ενημέρωσε ότι, “μέχρι νεωτέρας αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων άθλησης και προπόνησης στο αθλητικό κέντρο ΓΣΠ. Η απόφαση του Συλλόγου είναι σύμφωνα με το πνεύμα των εξαγγελιών της Κυβέρνησης και των οδηγιών του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Το κλείσιμο των εγκαταστάσεων κρίνεται επιβεβλημένο για λόγους προφύλαξης των αθλητών και για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας. Ο Σύλλογος θα προχωρήσει άμεσα με απολύμανση όλων των χώρων”.

Λεμεσός

Το Στάδιο είναι κλειστό

Λάρνακα

Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του ΓΣΖ, “μέχρι νεωτέρας αναστέλλεται η λειτουργία ΟΛΩΝ των χώρων και εγκαταστάσεων άθλησης και προπόνησης στο Στάδιο ΓΣΖ. Το κλείσιμο ΟΛΩΝ των εγκαταστάσεων κρίνεται επιβεβλημένο για λόγους προφύλαξης των αθλητών και για λόγους κοινωνικής ευθύνης”.

Πάφος

Το Στάδιο είναι κλειστό

Παραλίμνι

Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση

Προηγούμενο άρθροΚι όμως έγινε αγώνας – Όριο η Ντρισμπιώτη, χρυσό η Φιάσκα στο βαλκανικό βάδην
Επόμενο άρθροΑναβολές αλλά και αγωνιστική δράση ανά την Υφήλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ