Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, μετά από οδηγίες των Υπουργών Υγείας και Παιδείας, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών γυμναστηρίων και των ιδιόκτητων αθλητικών χώρων του Οργανισμού, μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Επίσης ο ΚΟΑ τονίζει ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν υποχρέωση να ακολουθούν πιστά το διάταγμα που εκδόθηκε από τον Υπουργό Υγείας σύμφωνα με το οποίο αναφέρεται και η απαγόρευση συγκεντρώσεων και παραμονής στον ίδιο ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης άνω των 75 ατόμων συνολικά μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

(δείτε τα αρχικά μέτρα -> εδώ)

Τα Εθνικά Στάδια των Επαρχιών για την ώρα τουλάχιστον αναμένεται να είναι ανοικτά, σε αντίθεση με αυτά που ανήκουν σε εκπαιδευτικούς φορείς (Λύκεια)

Σχολεία

Αναστέλλεται η φοίτηση των μαθητών/τριών και σπουδαστών/στριών, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ως τις 10 Απριλίου (Όχι και η γενικότερη λειτουργία των σχολείων. Επομένως, το εκπαιδευτικό, διοικητικό και άλλο προσωπικό των σχολείων θα προσέρχεται κανονικά στην εργασία του)

Σύνορα

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού της Κύπρου ορίζει πως από τις 15 Μαρτίου και σε πρώτη φάση για 15 μέρες επιβάλλεται απαγόρευση εισόδου οποιουδήποτε πολίτη ανεξαρτήτως υπηκοότητας που δεν είναι πολίτες- κάτοικοι – φοιτητές – εργαζόμενοι – σε διπλωματική αποστολή στην Κύπρο ή με ειδική άδεια.

«Κανένα μέτρο, όσο αυστηρό και αν είναι, δεν αρκεί για την πρόληψη ή προστασία του συνόλου αν δεν υπάρχει η ανάληψη ατομικής ευθυνης και δεν επιδειχθεί πειθαρχία στα μέτρα» είπε ο κος Νίκος Αναστασιάδης. «Τα μέτρα δεν είναι προτροπή αλλά οδηγίες προς εφαρμογή».

Προηγούμενο άρθροΜέτρα αναστολής – τι ορίζουν για αθλητικές εγκαταστάσεις και αθλητές Ολυμπιακής προετοιμασίας
Επόμενο άρθροελλην.παρουσίες σε εξωτερικό (βάδην) 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ