Αναχωρεί αύριο Τετάρτη (28/2) για το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας η εθνική ομάδα στίβου ανδρών – γυναικών προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού το οποίο θα διεξαχθεί Παρασκευή με Κυριακή (2-4/3).

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 14.55 με πτήση (1533) της «Ερ Φρανς» και μέσω Παρισιού θα συνεχίσει για Μπέρμιγχαμ, όπου αναμένεται να φθάσει στις 19.10. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 17.30 με πτήση (1832) της ίδιας αεροπορικής εταιρείας και πάλι μέσω της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στην αποστολή μετέχουν συνολικά 11 αθλητές και αθλήτριες. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετέχουν δύο μόνο άνδρες και μάλιστα στο ίδιο αγώνισμα. Ο λόγος για τον Λούη Τσάτουμα και τον Στέργιο Νούσιο που θα πάρουν μέρος στο μήκος, ενώ οι άλλες εννέα είναι αθλήτριες. Οι Κατερίνα Θάνου & Γεωργία Κοκλώνη στα 60μ, οι Ρούλα Στρατάκη & Αλένα Μαρία Πάντη στο Πένταθλο, η Ελένη Φιλάνδρα στα 800μ, η Φλώρα Ρεντούμη στα 60μ εμπόδια, η Πέρσα Χατζηνάκου στo ύψος, η Αθανασία Πέρρα στο τριπλούν και η Παναγιώτα Κουτσιουμάρη στο μήκος.

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2007 (Μαρκόπουλο)
Επόμενο άρθρο2ος στην Ευρώπη ο Λούης!