«Μη φοβάστε να επικοινωνήσετε. Αν το κάνετε θα φέρετε το στίβο πιο κοντά στην κοινωνία. Εμείς είμαστε εδώ και έτοιμοι να ακούσουμε ό,τι έχετε να μας πείτε. Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε υπηρεσίες. Η συνεργασία με τις Πατσού και Μέντζου, αλλά και η συνεργασία με τον Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο στη θέση του μάνατζερ είναι η αρχή. Στο άμεσο μέλλον θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας, ενώ ήδη αναζητούμε ασφαλιστική εταιρεία για μελλοντική συνεργασία. Βγείτε λίγο πιο μπροστά, αξίζει. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά που θα προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο» ήταν η σύντομη τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κου Παναγόπουλου, στο επιμορφωτικό σεμινάριο στον Αγ.Κοσμά, που παρακολούθησαν πάνω απο 50 αθλητές και προπονητές και επιμελήθηκε η Επιτροπή Επιστημονικής Υποστήριξης και Τεκμηρίωσης, μέλη της οποίας είναι μεταξύ άλλων η Ξένια Αργειτάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και η καθηγήτρια των ΤΕΦΑΑ Αθηνών Μαρία Μαριδάκη. Η επιτροπή προγραμματίζει σειρά σεμιναρίων και φυσικά είναι στη διάθεση των αθλητών για να ακούσει και καλύψει τις ανάγκες τους ως προς την επιμόρφωσή τους.

«Ο χώρος του αθλητισμού θα πρέπει να επικοινωνεί, θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής. Μη φοβηθείτε να επικοινωνήσετε. Θα το κάνετε όχι για να φτιάξετε την εικόνα σας, αλλά για να δείξετε ποιοι είστε… Είστε μια κλειστή κοινωνία και αυτά τα εργαλεία σας δίνουν την άνεση να έρθετε πιο κοντά στον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να σας ξέρει, να σας βλέπει. Δείξτε όμως αυτό που πραγματικά είστε και όχι κάτι άλλο, γιατί απλά το ψέμα θα φανεί». ήταν η βασική τοποθέτηση του γνωστού δημοσιγράφου κου Νίκου Ευαγγελάτου που στάθηκε ιδιαίτερα στα όρια που πρέπει να υπάρχουν στην χρήση των μέσων, αλλά και στο γεγονός ότι η χρήση του facebook ή του twitter αποτελούν δημόσιο λόγο.

Για θέματα διατροφολογίας μίλησε η Αφροδίτη Μέντζου και ψυχολογίας η Φρόσω Πατσού. Αμφότερες είναι στη διάθεση αθλητών και σωματείων, προκειμένου να προσφέρουν την επιστημονική τους κατάρτιση δεδομένου του ότι αποτελούν τα τελευταία χρόνια συνεργάτιδες της ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, Γιάννης Σταματόπουλος μίλησε για τον κανονισμό των αθλητών. Αναφέρθηκε σε μια σειρά από υποχρεώσεις που έχουν οι αθλητές του σχεδιασμού και έχουν να κάνουν με τη στήριξη των διοργανώσεων της ομοσπονδίας, των δράσεων της, αλλά και τη συνέπεια απέναντι στους χορηγούς της. Παράλληλα έκανε γνωστό πως τα ονόματα των αθλητών που είναι στο σχεδιασμό έχουν ήδη δοθεί στο ΕΣΚΑΝ, κάτι που σημαίνει πως στο σύνολο τους οι 63 της λίστας είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν «where about».

Βασισμένο σε segas.gr

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη το σεμινάριο επιμόρφωσης στον Αγ.Κοσμά
Επόμενο άρθροΠροπονητικό σεμινάριο στο ΓΣΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ