Ο ΣΕΓΑΣ προχωράει σε μια σειρά σεμιναρίων επιμόρφωσης, τόσο σε προπονητικά θέματα όσο και επικοινωνιακά και άλλα εξωαγωνιστικά, για την καλύτερη παρουσία της εθνικής ομάδας κι όχι μόνο. Καθώς μάλιστα πρόσφατο ήταν το -επίμαχο- θέμα με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου απο τους Ολυμπιακούς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέον κυριαρχούν στην καθημερινότητα και στην προβολή ατόμων, φορέων και events, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει στο 1ο σεμινάριο, την Τετάρτη 12/12 στις 4μμ στις εγκαταστάσεις του Αγ.Κοσμά, σχετική εισήγηση.
Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Την Τετάρτη (12/12) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το σεμινάριο επιμόρφωσης αθλητών και προπονητών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16.00 και μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την ομοσπονδία και θα μιλήσει στους αθλητές για την χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΥΑ Γιάννης Σταματόπουλος θα μιλήσει για τον κανονισμό αθλητών και προπονητών, καθώς και για άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον υψηλό αθλητισμό.

Για θέματα των ειδικοτήτων τους θα μιλήσουν, η διατροφολόγος Αφροδίτη Μέντζου και η ψυχολόγος Φρόσω Πατσού.

Αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων, που θα γίνουν στους αθλητές με θεματολόγια, η οποία θα αγγίζει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα καταπολέμησης του ντόπινγκ
Επόμενο άρθρο"Ο χώρος του αθλητισμού θα πρέπει να επικοινωνεί"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ