Στον Άγιο Κοσμά διεξήχθη η τελευταία ημερίδα -και τελευταία ευκαιρία για τα όρια του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που γίνετια στις 9-10 Φεβρουαρίου (δειτε->εδώ)

Με σχετικά μικρότερη συμμετοχή από τις προηγούμενες φορές, το πρωί έγιναν αγωνίσματα ΠΠ/ΠΚ (->αποτελέσματα πρωί) και το απόγευμα των μεγάλων κατηγοριών (->αποτελέσματα απόγ.) με ελάχιστα “δυνατά” ονόματα να έχουν την ημερίδα αυτή στον προγραμματισμό.

Το επί κοντώ ανδρών, που έκλεισε και το πρόγραμμα, ήταν ίσως το κορυφαίο αγώνισμα της ημέρας.
Ο έφηβος Αντώνης Σάντας ήταν και πάλι σε υψηλά επίπεδα, κάνοντας 5,20μ., ενώ μετά προσπάθησε στα 5,35μ. (στο ΣΕΦ είχε φτάσει στα 5,30μ.)
Τα 5,10μ. πέρασε ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος που μετά προσπάθησε στα 5,30μ. αλλά και ο Νίκος Νεράντζης που επιστρέφει πια αγωνιστικά και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα.

Στις γυναίκες η Ελένη Πόλακ ξεκίνησε στα 4,20μ. που πέρασε με την πρώτη, δεν τα κατάφερε μετά στα 4,35μ. Στα 3,80μ. Κασσωτάκη και Ποστικα (που δεν μπόρεσαν τα 4μ.), στα 3,70μ. η 16χρονη Αναστασία Ρέτσα καθώς και η Γεωργία Στεφανίδη.

Στα 60μ. ο Μάκης Στεργιούλης έκανε πρώτη κούρσα φέτος μάλλον εύκολα σε 6.84 και θα διεκδικήσει θέση για Γλασκώβη.
Η Αλάννα Μπερν έτρεξε τώρα σε 7.57, στην ημερίδα του ΣΕΦ είχε κάνει 7.50 – και θα προσπαθήσει για το όριο των 7.42 στο πρωτάθλημα.

Δείτε και πως έχει διαμορφωθεί η λίστα με τους καλύτερους:
-> Top list (i) 2019

Προηγούμενο άρθροΣταθεροί Λατιφλλάρι και Σκαρβέλης, δυνατό το γερμανικό δίδυμο Storl – Schwanitz
Επόμενο άρθροΑΟ Μυκόνου και ΣΑΚΑ πήραν μέρος στο ευρωπαικό συλλόγων ανωμάλου δρόμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ