Αρκετές και ενδιαφέρουσες είναι οι συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε αγώνες του εξωτερικού τις ημέρες αυτές και κυρίως το Σάββατο 15/6

-> ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Στο Samorin της Σλοβακίας στο περίφημο x-bionic sphere, η Μαρία Μπελιμπασάκη θα τρέξει στα 400μ., σχεδόν μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα με 52.04 στα Χανιά, με αρχικό στόχο το όριο των 51.80 για Doha αλλά μπορεί να σκέφτεται και τα 51.35 για Tokyo. Στην κούρσα μαζί η Ρωσίδα Miller και η Horvat.

Στα εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου θέλει να πλησιάσει προς τα 13″ – τρέχει δίπλα με την Kendell Williams ενώ στην άλλη σειρά είναι η Elvira Herman.
Στα 5000μ. στο τέλος του προγράμματος θα τρέξει ο νεαρός Μάριος Αναγνώστου.

Στο ύψος θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χονδροκούκης (Κύπρος) που επανήλθε με πρώτο αγώνα στο διασυλλογικό στα 2,20μ. Στον αγώνα θα είναι και ο Ghazal.
Ξεχωρίζει η συμμετοχή του Christian Taylor στο τριπλούν.

Στη Stara Zagora της Βουλγαρίας, η Ειρήνη και Άννα Βασιλείου θα αγωνιστούν στα 400μ.
Στο Nijmegen στην Ολλανδία στους αγώνες “Next Generation” θα τρέξουν στα 800μ. η κορασίδα Έλλη Δελληγιάννη και η νεάνιδα Ιωάννα Πανοπούλου.

Φυσικά την Κυριακή δεσπόζει ο αγώνας Diamond League στο Rabat, με Στεφανίδη-Κυριακοπούλου στο επί κοντώ και στα εμπόδια τον Τραίκοβιτς (Κύπρος), ενώ ο Δουβαλίδης αγωνίζεται στο Chorzow της Πολωνίας.

Προηγούμενο άρθροΓεμάτο αγώνες και αυτό το Σ/Κ – Καλές διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, με κόσμο Χαλκίδα, Μέγαρα
Επόμενο άρθροΠεισάνδρια (Ρόδος) 15.6.2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ