Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου επιβεβαίωσε πού πάμε καλά. Στα άλματα και στα σπριντ. Σταθερά, πολλά χρόνια τώρα.

Επιβεβαίωσε επίσης και πού υστερούμε σε επίπεδο Α/Γ. Συνοπτικά, στη σφαίρα γυναικών, στο ύψος ανδρών (μετά τον Μπανιώτη), στα εμπόδια ανδρών (μετά τον Δουβαλίδη), στα 400μ. ανδρών, στο τριπλούν γενικά (εξαίρεση η Παπαχρήστου), στις μεσαίες αποστάσεις μόνιμα.

Προσοχή, για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Ταλέντα υπάρχουν σχεδόν παντού. Οπως και άξιοι και ικανοί προπονητές. Κάποια στιγμή θα δούμε αποτελέσματα από τη δουλειά τους.

Μιλάμε αποκλειστικά για την εικόνα που είδαμε το περασμένο διήμερο, με την επισήμανση ότι το κλειστό είναι για τα περισσότερα παιδιά ένα «πέρασμα» κατά την προετοιμασία τους.

Ο κλειστός στίβος για τους περισσότερους αθλητές τελείωσε. Απομένει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για όσους προκρίθηκαν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΈτρεξε η Δαλάκα κι έγινε …ντόρος – Ο στίβος χρειάζεται πρεσβευτές
Επόμενο άρθροΤιμινής και Ιωάννου επικράτησαν στο παγκύπριο ημιμαραθωνίου – Προπονητικά ο Γκελαούζος
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ