Οι αθλητές και αθλήτριες στίβου του ΟΣΦΠ θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας 4 ημέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ. Είναι καιρός να μάθει ο φίλαθλος κόσμος πως το τμήμα στίβου έχει αφεθεί στην τύχη του χωρίς καμία βοήθεια από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι περισσότεροι αθλητές/τριές του τμήματος δεν έχουμε πάρει τα οδοιπορικά των τελευταίων 8 μηνών. Τον τελευταίο μήνα ακούμε συνέχεια στο προπονητήριο πως αύριο θα πληρώσει ο ΟΣΦΠ, κάτι που έχει γίνει πια ένα ανέκδοτο για εμάς…

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ της Πάτρας θα κατέβουμε για τον τίτλο του Πρωταθλητή στο αγώνισμά μας και την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Α-Γ. Οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται να μην συμμετάσχουν σε δεύτερο αγώνισμα. Βαρεθήκαμε να ακούμε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη μόνο υποσχέσεις και πολλές φορές την λέξη ῾´υπομονή῾῾.
Κατανοούμε πως υπάρχει μεγάλο οικονομικό έλλειμα στον Ερασιτέχνη και πως η εποχή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ακούμε όμως πως όλα τα άλλα τμήματα είναι πίσω από πλευράς πληρωμών περίπου 4 με 5 μήνες. Εμείς μάλλον δεν είμαστε ισότιμοι αθλητές του συλλόγου για να μας χρωστάνε 8 και 10 μήνες ή δεν είμαστε στις προτεραιότητες της διοίκησης. Ας βγουν επιτέλους οι υπεύθυνοι της διοίκησης του συλλόγου και καθαρά να μας πουν πώς και πόσους αθλητές μπορούν να έχουν στο τμήμα του στίβου. Περιττό να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας στη συνολική βαθμολογία.

Εμείς δυστυχώς, έχουμε καταλάβει πως το τμήμα οδεύει προς τον μαρασμό και τον αφανισμό του. Μακάρι να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ώστε οι αθλητές που τιμούν τα χρώματα του συλλόγου, να έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.

Με τιμή

Οι αθλητές-αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΟΣΦΠ

Προηγούμενο άρθροημερίδα "Δ.Βραιμάκης" (Χαλκίδα)
Επόμενο άρθροΟι Κύπριοι αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ